Cases

Få et indblik i andre produktionsvirksomheders grønne rejse, og hvordan de oplever forløbet med Klimaklar Produktionsvirksomhed

List-Liniestans ApS

Hør hvad en SMV som List-Liniestans i Rødovre fik ud af at deltage i Klimaklar Produktionsvirksomhed, og hvilke læringer de tog med på vejen.

JRV A/S

JRV A/S giver konkrete råd til andre SMV'er, der vil i gang med den grønne omstilling. Læs mere om JRV A/S's erfaringer med programmet Klimaklar Produktionsvirksomhed her!

Osvald Jensen A/S

Osvald Jensen A/S har sat sig for at supplere FN's verdensmål, som en del af deres virksomhedsstrategi. Hør hvordan virksomhedens deltagelse i Klimaklar Produktionsvirksomhed har understøttet denne vision.

Plus Pack A/S

Plus Packs omdrejningspunkt har siden 2018 været bæredygtighed. Hør mere om deres deltagelse i Klimaklar Produktionsvirksomhed, og hvordan det understøtter deres strategiske vision for fremtiden.

Uni-Technology A/S

Uni-Technology ønsker at være forrest på den grønne dagsorden. Ved at deltage i Klimaklar Produktionsvirksomhed er de blevet inspireret til en helt ny strategi med grøn omstilling som et vigtigt indsatsområde og er desuden også blevet forhåndsgodkendt til SBTi.

KE Fibertec A/S

Fremtiden for KE Fibertec A/S byder på LCA, EPD og SBTi. Men hvad har det krævet af virksomheden at blive en konkurrence-og bæredygtig virksomhed, og hvordan spiller Klimaklar Produktionsvirksomhed ind i den ligning?

PAM A/S

For PAM A/S handler det om at være den foretrukne leverandør hos sine kunder og dermed holde sig konkurrencedygtig; en vision et Klimaklar-forløb har bakket op om.

Morsø Jernstøberi A/S

Grundene til at tilmelde sig et Klimaklar-forløb kan være mange. For Morsø Jernstøberi A/S handlede det om at få lagt grundstenene til deres CO-regnskab, også selvom hele scope 3 ikke blev kortlagt med samme.

Skako Concrete A/S

Produktionsvirksomheden SKAKO Concrete A/S på Sydfyn ønskede at opnå en mere bæredygtig kultur blandt medarbejderne. Blandt andet derfor tilmeldte de sig et Klimaklar-forløb. Læs med her!

JEVI A/S

Vejle-virksomheden JEVI A/S oplever, at både deres kunder, ejer og medarbejdere stiller krav til deres CO₂-aftryk. Igennem Klimaklar Produktionsvirksomhed er de blandt andet blevet klædt bedre på til at imødekomme disse krav.

Vahle A/S

Hvordan beregner man mon CO₂-aftrykket på sin leverandørs 600 værktøjsdele? Og hvordan fungerer Klimakompasset i grunden? Det og meget mere fortæller dørproducenten Vahle om, der producerer snedkerdøre til historiske og moderne byggerier.

Bogense Plast A/S

Bogense Plast A/S's store kunder er begyndt at efterspørge virksomhedens klimaregnskab, og det samme gør banken. Det står nu klart for Bogense Plast A/S: De må og skal i gang med at arbejde mere intensivt med virksomhedens CO₂-data.

Montana Furniture A/S

Værktøjskassen kan rumme forskellige remedier, når man arbejder med sit klimaregnskab. Men hos Montana Furniture A/S manglede de noget helt bestemt: Et brugervenligt beregningsværktøj.

PA Savværk A/S/Wiking Gulve A/S

Selvom der er godt 250 kilometer imellem de to søsterselskaber, stoppede det dog ikke de to virksomheder i at tilmelde sig et Klimaklar-forløb med opstart samtidigt. Et valg der har vist sig at være det helt rigtige.

bcm transtech as

Igennem Klimaklar har bcm transtech as fået en forståelse for deres CO2-aftryk og reduktionstiltag. Men vigtigst af alt kan de nu levere CO2-data til sin store kunde, som første gang spurgte om det tilbage i 2021.