26.11.21 Lejere Nyheder

DI indfører coronapas for alle ansatte og leverandører til Industriens Hus

Fra fredag den 26. november skal alle ansatte i DI og alle leverandører og håndværkere til Industriens Hus fremvise gyldigt coronapas

Der vil ikke blive foretaget kontrol i lejerkantinen, men DI opfordrer alle lejere, til at sikre at deres ansatte og andre der færdes i huset har et gyldigt coronapas.

Baggrunden er, at COVID-19 er kategoriseret som en samfundskritisk sygdom. Med coronapas ønsker DI at sikre mest mulig tryghed for alle, så alle forsat kan arbejde forsvarligt på vores DI-lokationer.

Hvornår skal der vises coronapas?

For at sikre, at alle har et gyldigt coronapas, vil DI kontrollere alle ansattes coronapas en gang om ugen. Alle gæster, leverandører og håndværkere, der skal ind i ejendommen vil blive kontrolleret i enten receptionen i stuen eller i ekspeditionen i kælderen. Det gælder også leverandører til lejerne i huset. Udenfor almindelig åbningstid vil vagten kontrollere. Bude, der kun afleverer varer, vil ikke blive kontrolleret

Der er alene tale om en synsmæssig kontrol, som ikke bliver registreret.

Hvordan skal der vises coronapas?

Når du skal fremvise coronapas, skal du bruge sundhedsmyndighedernes app "Coronapas", hvor skærmen skal vise: "Gyldigt i Danmark".

Dokumentation kan dog også være i papirformat eller ved download af det digitale coronapas, der er adgang til på Sundhed.dk.

Hvis du ikke kan fremvise gyldigt coronapas, vil vi bede dig om at lade dig teste hurtigst muligt, f.eks. ved at få foretaget en kviktest med det samme.

Kravet om at fremvise coronapas vil gælde indtil videre, og så længe COVID-19 er kategoriseret som en samfundskritisk sygdom.