DI Ejendom

Hjemsted og talerør for Danmarks virksomheder inden for fast ejendom.

Som en brancheforening for virksomheder, der beskæftiger sig bredt med investering i samt udvikling og drift af fast ejendom, er DI Ejendom dedikerede til at repræsentere og styrke ejendomsbranchen i Danmark og være dens førende politiske talerør. 

Målet er at skabe forståelse for den centrale rolle, som ejendomssektoren har for samfundsudviklingen i Danmark. Ejendomssektoren skaber rammerne for danskerne, både når de er på arbejde og i deres private boliger. De er i bogstavelig forstand fundamentet for vækst og beskæftigelse. Bygninger er tillige afgørende for at nå i mål inden for bæredygtighed, energi-effektivisering og biodiversitet. Sektoren ønsker at dette samfundsansvar, og det forudsætter de rette rammer for at drive ejendomsvirksomhed. DI Ejendom er stedet, hvor medlemmer opnår politisk indflydelse og aktiv interessevaretagelse ift. de centrale områder så som skattepolitik, planlov, energi-effektivisering, bygningsdirektiv mm.

Hvorfor blive medlem af DI Ejendom?

Som medlem af DI Ejendom får du medindflydelse, rådgivning og information samt udvikling, netværk og nye relationer. Du vil få gavn af DI Ejendoms sekretariat, som samarbejder tæt med kompetente kolleger i DI's områder for bl.a. skat, miljø, bæredygtighed, offentlig privat partnerskab samt DI Byggeri.

  1. Du får medindflydelse

    I DI Ejendom har bestyrelsen sat sig i spidsen for seks arbejdsgrupper, hvor du som medlem er med til at sætte foreningens kurs inden for Planlov, Bæredygtighed, Energieffektivitet, Finansiering, Lejelovgivning og Skattelovgivning.

  2. Du får rådgivning og information

    Du får nem adgang til DI's viden og ydelser vedrørende f.eks. overenskomster og personalejura, EU-forhold og internationalisering, innovation og uddannelse.

  3. Du får udvikling, netværk og nye relationer

    Du får et stærkt netværk med kollegerne i branchen. DI Ejendom arrangerer egne medlemsmøder med fokus på de seks faglige spor i vores arbejde. Vi åbner døre for dig på tværs af værdikæden i ejendomsbranchen via vores samarbejde med bl.a. DI's ekspertise inden for skat mm. samt DI Byggeri og DI Service.

Liselotte Jensen

Liselotte Jensen

Sekretær

Helle Juhler-Verdoner

Helle Juhler-Verdoner

Fagchef