BVT

Fordele for den offentlige sektor

Læs her mere om, hvordan professionel vask sikrer mere tid til din kerneopgave uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hvid er ikke det samme som ren

At tøj eller linned er visuelt rent er langt fra det samme, som at det er bakteriologisk rent. Og vaskes flest muligt skadelige og smittende bakterier ikke ud af linned og arbejdstøj, stiger risikoen for smitte mellem patienter, beboere og personale.

For at undgå unødig smitte og sygdom har Statens Seruminstitut udarbejdet de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer (NIR). Overholdes reglerne i NIR sikres et højt hygiejneniveau og færre sygemeldinger.

BVTs medlemmer tilbyder selvfølgelig vaskeløsninger, som hjælper vores offentlige kunder med at overholde NIR.

Læs mere om NIR her

Mere tid til omsorg og pleje

Der er blevet flere ressourcer til at gøre andre ting end at vaske beboernes private tøj, og jeg oplever en stor lettelse hos medarbejderne, fordi det ofte var en sur opgave. Der er blevet mere tid til omsorg og pleje. Charlotte Meincke Forstander, Plejecentret Skjulhøjgård

Brug ressourcerne på kerneopgaven

Professionel vask giver forretningsfordele.

Det kan virke tillokkende at investere i sin egen vaskeløsning. Men det er desværre meget sjældent, at investeringer af denne type kan berettiges. Blandt andet fordi kun de færreste institutioner har mulighed for at udnytte løsningens kapacitet fuldt ud.

Desuden glemmer mange at indregne udgifterne til vedligehold og energiforbrug i regnestykket.

Sidst men ikke mindst skal der afsættes tid til de medarbejdere, som skal stå for den nødvendige desinfektion af tromler, vaskelæber og sæbekanal samt til indsamling og uddeling af vasketøjet. Tid, som går direkte fra kerneopgaven.

Sikkerhed for hygiejne, bæredygtighed og levering – og mere tid til kerneopgaverne

Ved professionel vask sikrer vi os, at hygiejneforholdene er i orden - og alt det praktiske skal vi ikke koncentrere os om. Vi kan fokusere på kerneopgaverne, som er at passe på de ældre. Anette Poulsen Serviceleder, Ældrecentret Broparken

Relateret indhold