04.05.22 BVT Nyheder

Hvordan er det at starte som sekretariatsansvarlig hos BVT?

Lasse har stået i spidsen for BVT i lidt over en måned – og han har ikke siddet stille, da han har været på ikke mindre end syv virksomhedsbesøg.

Den første måned har budt på lidt af hvert. Især har Lasse været i tæt kontakt med de mange medlemsvirksomheder, hvor han har været på virksomhedsbesøg. Lasse udtaler:

”Virksomhedsbesøg er rigtigt gode, særligt af to årsager: For det første hører man, hvad der rører sig i branchen, hvilket giver en mere direkte indsigt, end hvis man læste det på papir. For det andet giver det en mere personlig relation til sine medlemmer. De to årsager gør, at jeg kan betjene BVT på den bedst tænkelige måde.”

Lasse har desuden været ovre at besøge det svenske forbund, Tvätteriförbundet, for at kunne erfaringsudveksle på tværs af Sundet.

I forbindelse med besøgene har fokusset været på alt fra tværnationalt samarbejde, energipriser, bæredygtighed, tekstillevetid, dataledelse, digitalisering, energipriser til fremtidens vask- og tekstilløsninger.

”Det har været utroligt givende at være på besøg hos medlemsvirksomhederne, hvor jeg er blevet mødt med smil og godt humør, hos alle jeg har besøgt. Det fede er, at jeg lærer noget nyt hos hver virksomhed, og jeg bliver virkelig lydhør overfor, hvad der rør sig i branchen. Jeg vil derfor fortsætte med at skabe de gode relationer, så vi sammen kan rykke branchen den rigtige vej”.

Med de gode relationer følger også en fælles forståelse for de mange muligheder, der opstår når vi lærer hinanden at kende. Lasse vil derfor fortsætte med at besøge de mange medlemsvirksomheder, således han hele tiden er opmærksom på de udfordringer, som branchen står overfor, samt hvilke emner der diskuteres ude blandt virksomhederne.

Skrevet af:

Emil Knudsen

Relateret indhold