24.03.22 BVT Nyheder

BVTs nye sekretariat

Så er BVTs nye sekretariat på plads. Mød konsulent Lasse Hangaard.

Lasse Hangaard har en dobbelt kandidatgrad med fokus på offentligt-privat samarbejde og bæredygtighed. Lasse skal arbejde med at skabe gode rammer for Brancheforeningen for Vask- og Tekstiludlejning. En meget bæredygtig branche, men også et stort skift fra Lasses tidligere DI erfaring som praktikant ved DI New York i 2019 samt AC-fuldmægtig ved Skatteministeriets Departement.

Min egen rejse i Dansk Industri viser, at udviklingsmulighederne er rigtigt gode. At gå fra en praktikstilling i New York til konsulent i Industriens Hus, og at komme rundt i koncernen i forskellige afdelinger har virkelig været fedt. Det, der binder det sammen for mig er, at jeg møder og hjælper en masse fede virksomheder, der har alle mulige ideer og løsninger, samt følelsen af, at arbejdet gør en ægte forskel.

Hvad består dit job af?
Jeg er konsulent i DI-service, hvor jeg har ansvaret for Brancheforeningen for Vask og Tekstiludlejning (BVT). Mit arbejde består derfor i at skabe de bedste rammevilkår for de danske vask- og tekstiludlejningsvirksomheder. Primært står jeg for bestyrelsesbetjening herunder løbende dialog med bestyrelsen om væsentlige politiske dagsordener. Derudover er jeg projektleder for et  grønt projekt bredt i DI Service, hvor jeg skal hjælpe danske servicevirksomheder med at blive mere bæredygtige.

Læs mere om DI Service og Brancheforeningen for Vask og Tekstiludlejning på: Danske Vaskerier - BVT - DI (danskindustri.dk)

Hvorfor valgte du at søge netop denne stilling?
Jeg føler, at jeg fik alt hvad jeg kunne ønske mig i en stilling: Både at sikre en virkelig spændende branche samt udvikle et grønt projekt for serviceindustrien generelt. Det gør, at jeg føler, at jeg er med til at gøre en reel forskel for samfundet ved at give mit bidrag til blandt andet at styrke rammevilkårene for fremtidens arbejdsmarked, hvor Danmark i høj grad skal finde løsninger på den manglende arbejdskraft samt omstillingen til en mere grøn sektor. Det glæder jeg mig utroligt meget til at blive en del af, og jeg er sikker på, at min erfaring, min energi og min store interesse i felterne vil gøre, at dette bliver en vellykket oplevelse.

Hvad glæder du dig mest til ved dit nye arbejde i Dansk Industri?
At blive udfordret hver eneste dag, hvor opgaven konstant er at finde løsninger på komplekse problemstillinger, i samspil med dygtige kollegaer. Og naturligvis også i tæt samspil med eksterne aktører og virksomheder.

Hvad er din baggrund?
Jamen, jeg har jo en lidt mere speciel baggrund end de fleste. Jeg er oprindeligt fra Midtjylland, men jeg læste min bachelor i Politik og Administration på Aalborg Universitet. Dette flyt gjorde, at jeg mødte en masse nye mennesker og blev udfordret, hvorfor jeg bagefter valgte at læse en dobbeltkandidatgrad gennem Sino-Danish Center. Det betød, at jeg boede et år i Beijing, hvor jeg mødte en masse mennesker fra forskellige kulturer – samt fik en dobbeltkandidatgrad fra Copenhagen Business School og University of Chinese Academy of Sciences. Efter mit år i Kina blev jeg tilbudt en praktikstilling ved DI i New York, hvor jeg fik øjnene op for, hvordan man som del af DI kan hjælpe virksomheder med deres spændende og innovative løsninger. Mit naturlige ønske om at møde mennesker samt min interesse i virksomheder gør derfor, at det var et naturligt valg for mig i søge job i Dansk Industri.

Anekdoter fra arbejdslivet?
Det bedste råd jeg har fået, som jeg gerne vil give videre, er; så længe man er høflig og ærlig, så kan man nærmest slippe afsted med alt.

Fun fact: Da Lasse flyttede til Kina, kunne han ikke ét ord kinesisk. Derfor er Lasse uofficielt verdensmester i at kunne kommunikere gennem fagter.

Overvejer du et medlemskab, eller har du generelle spørgsmål til vores arbejde - så tøv ikke med at kontakte mig:

Mobil +45 5218 5990
E-mail laha@di.dk

Relateret indhold