23.05.22 IAA Nyheder

Økonomichef Steffen Egebjerg bliver ny foreningsansvarlig for IAA

Industriens Almene Arbejdsgiverforening får ny foreningsansvarlig, når underdirektør Steffen Egebjerg overtager rollen og bliver foreningens nye primære kontakt.

Steffen Egebjerg har siden 2020 været chef for Økonomi og Finans i DI, der varetager hele økonomifunktionen for DI og DI’s flere end 100 medlemsforeninger. Steffen har mere end 20 års erhvervserfaring og har tidligere været ansat hos Finansministeriet, Rambøll Management og Dansk Arbejdsgiverforening. I DA var Steffen i en årrække leder af direktionssekretariatet, og har derfor indgående erfaring med servicering af en bestyrelse og en topledelse.

Skiftet i rollen som IAA’s foreningsansvarlig sker efter 12 år, hvor Lisbeth Heyde har arbejdet tæt sammen med IAA’s bestyrelse, repræsentantskab og med foreningens øvrige medlemmer. Skiftet sker i forlængelse af, at Lisbeth herover sensommeren overtager foreningsansvaret for DI-foreningen Industriens Arbejdsgivere i Danmark, og herudover fortsat har hovedopgaver som chef for DI’s medlemsforeninger.

Læs mere om DI’s flere end 100 medlemsforeninger her.

Foto: Steffen Egebjerg, DI

Relateret indhold