Mød bestyrelsen

IAA's generalforsamling vælger hvert år en bestyrelse på fem til syv topledere i medlemskredsen.
Bestyrelsen bestræber sig på at sikre kort vej fra medlemmer til bestyrelse. Vi glæder os til også at gå i dialog med dig.

Nedenfor finder du både en kort præsentation af bestyrelsen og deres kontaktinformationer.

Adm. direktør Jesper Uggerhøj (Formand)

CEO – Løgismose Meyers A/S

—— Bestyrelsesformand IAA (Industriens Almene Arbejdsgivere)
—— Medlem af Dansk Industris forretningsudvalg og hovedbestyrelse

De to familieejede virksomheder Løgismose og Meyers gik sammen i 2015 og arbejder i dag side om side om den fælles mission om at skabe livsglæde gennem måltidet. 

Virksomhederne opererer på alle niveauer i værdikæden fra jord til bord og beskæftiger mere end 1.000 mennesker. Fødevarevirksomhedens hovedaktiviteter ligger i skabelsen af kvalitetsfødevarer til den almindelige forbruger, handelsvirksomhed med unikke produkter og ved at tilbyde smagsoplevelser i gode og sunde måltider, som strækker sig fra færdigretter over cateringdrift, kantinevirksomhed til restauranter i forskellige kategorier. Desuden salg via dansk detailhandel, gastronomisk rådgivning til offentlige institutioner og import af vin og delikatesser.

Adm. direktør Poul Zacho (Næstformand)

CEO – BKI Foods A/S

—— Næstformand IAA’s bestyrelse (Industriens Almene Arbejdsgiverforening)
—— Bestyrelsesformand Defco Ltd. (Kødindustrien)
—— Bestyrelsesformand KONTRA Coffee (Gourmet kafferisteri)
—— Bestyrelsesformand Zealth ApS & Holding (Medicinsk konsulentvirksomhed)
—— Bestyrelsesformand BKI Kaffe AB Sweden (Kaffevirksomhed)
—— Bestyrelsesmedlem Association of Danish Coffee and Tea Importers
—— Bestyrelsesmedlem Launis A/S (Fiskeindustrien)

Poul Zacho blev CEO for BKI Foods i 1994. BKI er en familieejet virksomhed grundlagt i 1960, der producerer kaffe.

I dag er BKI Danmarks største leverandør af ristet- og malet kaffe til det danske marked og producerer, i tillæg til BKI’s egne mærker, adskillelige kaffer af private mærker. BKI’s primære marked er Skandinavien, og BKI har et datterselskab i Sverige.

Tillige med hovedaktiviteten, som er kaffe, har BKI også en teproduktion samt salg og distribution af produkter af høj kvalitet som Lindt chokolade og De Cecco olivenolier og pasta på det danske marked.

BKI er en højteknologisk fødevareproducent med 160 medarbejdere og en omsætning i 2017 på 620 millioner kroner.

Direktør Margith Adler

CEO og hovedaktionær – GMPack ApS

—— Bestyrelsesmedlem IAA (Industriens Almene Arbejdsgiverforening)
—— Hovedaktionær Beauté Pacifique Ltd.
—— Hovedaktionær Beauté Pacifique Chile Ltd.
—— Hovedaktionær Beauté Pacifique Australia Ltd.

GMPacks forretning er delt i to hovedområder:

1.  Kontraktpakning af kosttilskud og medicin under den internationale GMP-bestemmelse.
2.  Fremstilling af avancerede cosmeceuticals – dvs. kosmetiske cremer med objektive påstande – både som kontraktfremstiller og fremstiller af eget mærke Beauté Pacifique

GMPack har kunder til kontraktpakning både i Danmark og i mere end 30 lande, hvor kundekredsen inkluderer flere prominente internationale virksomheder.

Produkterne i det eksklusive mærke Beauté Pacifique markedsføres af Beauté Pacifique Ltd., og mærket har opnået en betydelig markedsandel i Danmark og bliver eksporteret til mere end 10 lande.

Virksomhederne Beauté Pacifique og GMPack er begge familieejet og blev grundlagt af de nuværende ejere, hvis port folio også inkluderer et fuldt ejet ejendomsselskab.

Der er 75 medarbejdere i Danmark, Tyskland og Chile.

 

Adm. direktør Kim Munk

CEO – Orkla Confectionery & Snacks Danmark A/S

—— Bestyrelsesmedlem IAA (Industriens Almene Arbejdsgiverforening)
—— Bestyrelsesmedlem Orkla Foods Danmark A/S
—— Bestyrelsesmedlem Sterling Polish Company A/S
—— Bestyrelsesmedlem Butler’s Choice A/S
—— Bestyrelsesmedlem H.J. Hansen Vin A/S
—— Bestyrelsesmedlem Dansk Industri Fyn
—— Bestyrelsesmedlem DI Fødevarer
—— Bestyrelsesmedlem MLDK

Kim Munk blev udnævnt til CEO for Orkla Confectionery & Snacks Danmark i 2011. Før da besad han en stilling som Sales Director i virksomheden.

Orkla Confectionery & Snacks Danmark blev grundlagt i 1965. Virksomheden er anerkendt som markedsførende inden for chips, snacks og nødder i Danmark. Virksomheden er drivkraften i denne kategori og fokuserer på at udvikle produkter, som er på linje med markedstrends og kundekrav. Konfekture blev en del af produktporteføljen i 2016.

Som en producent af højkvalitetsprodukter bliver kompetencer og knowhow benyttet i udviklingen og produktionen af private mærker af salte snacks i høj kvalitet for højt profilerede internationale kæder i Europa og Asien. Orkla Confectionery & Snacks Danmark har mere end 25 års erfaring inden for eksport.

Målet er at tilføre værdi for kunderne - fokusere på varegruppeudvikling, kvalitet, teamwork og individuelle forespørgsler. En vigtig driver er kvalitet i alle aspekter.

Orkla Confectionery & Snacks Danmark er en del af Orkla, der er førende leverandør af mærkedagligvarer til fødevarebutikker, specialbutikker, apoteker og bagerisektoren med hovedmarkeder i den nordiske- og baltiske region, samt udvalgte lande i central Europa.

 

Adm. direktør Helle Reinevald

CEO og hovedaktionær – Jakobsens A/S

—— Bestyrelsesmedlem IAA (Industriens Almene Arbejdsgiverforening)
—— Hovedaktionær Jakobsens A/S
—— Bestyrelsesmedlem Jakobsens A/S
—— Bestyrelsesmedlem Aulumgaard A/S
—— Bestyrelsesmedlem Gårdshonung AB
—— Medlem af repræsentantskabet i Sydbank

Jakobsens A/S er den førende producent af honning i Skandinavien. Virksomheden tilbyder en bred vifte af konventionel, økologisk og Fairtrade honning til detail-, catering- og industrielle formål.

Jakobsens blev grundlagt i 1994 af biavler Knud Hvam og Category Manager ved Salling Group Jan Jakobsen. Kombinationen af generationers viden om honning og års erfaring inden for detail har givet virksomheden dens idealistiske kerneværdier om høj produktkvalitet og fremragende kundeservice.

Jakobsens produktionsanlæg er bygget i 2001 og udvidet i 2014. 4.500 tons honning løber gennem de fem fuldautomatiske påfyldningslinjer hvert år, og den når ud til mere end 15 millioner forbrugsenheder.

I dag er hovedparten af virksomheden ejet af CEO Helle Reinevald sammen med en gruppe af private investorer.

Helle Reinevald har en Master of Science i Business Administration and Commercial Laws.

 

Adm. direktør Jesper Lauge Christensen

KOPENHAGEN FUR a.m.b.a.

— Bestyrelsesmedlem IAA’s bestyrelse (Industriens Almene Arbejdsgiverforening)

— Bestyrelsesmedlem Landbrug og Fødevarer

Kopenhagen Fur er verdens største pelsauktionshus og førende udbyder af luksuspels med en markedsandel på 61% af alle skind solgt via auktionshuse. Virksomheden er ejet af de danske pelsproducenter og er et af de bedst fungerende andelsforetagender i verden.

Internationale pelshandlere mødes ved fem auktioner om året hos Kopenhagen Fur. Her fastslås den akutelle markedsværdi af skind gennem konkurrencemæssige bud. Hos Kopenhagen Fur bliver der bortauktioneret 28 millioner minkskind samt tusindvis af ræve-, swakara-, chinchilla- og sælskind.

Adm. direktør Knud Lomborg

Adm. direktør - F&H A/S

—— Bestyrelsesmedlem IAA
—— Bestyrelsesformand EgnsINVEST Ejendomme Tyskland
—— Bestyrelsesformand Plantas Group A/S
—— Bestyrelsesformand Procudan A/S
—— Bestyrelsesmedlem Knud Jepsen A/S

Knud Lomborg har været direktør for F&H A/S siden 2000. F&H A/S er brandhouse indenfor Kitchen-Living-Dining med selskaber i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Kina. F&H varetager salget af en række internationale brands i Skandinavien, og har desuden ejerskab til en række brands som Rosti, Södahl, Bitz, Zone Denmark og Villa Collection.

Hovedaktionær i F&H A/S er norske Canica AS, der ejes af Stein Erik Hagen familien.

F&H A/S beskæftiger 250 medarbejdere og omsætter for ca. 800 mio. DKK.

Foreningssekretær Lisbeth Heyde

IAA (Industriens Almene Arbejdsgiverforening)

—— Seniorkonsulent Dansk Industri
—— Sekretariatsleder Manufacturing Academy of Denmark (MADE)
—— Næstformand i DI’s Kunstforening
—— Bestyrelsesformand Kunst på Arbejdet

I de sidste 17 år har Lisbeth Heyde arbejdet for Dansk Industri, hvor hun har rådgivet medlemsvirksomheder og topledelsen i Dansk Industri omkring forretningsstrategi, ansættelsesret, strategisk kommunikation, IPR, økonomi, osv.

Siden 2010 har Lisbeth Heyde været foreningssekretær og dermed tæt partner til IAA’s bestyrelse, og hun fungerer som den daglige forbindelse til Dansk Industri og andre interessenter. Rollen som foreningssessekretær inkluderer forberedelse og afholdelse af bestyrelsesmøder, generalforsamling, studieture, udvikling af foreningen osv.

Fra februar 2014 har Lisbeth Heyde også haft posten som sekretariatsleder for MADE – Manufacturing Academy of Denmark. MADE er en uafhængig forening, der sigter mod at lette udviklingen af produktionsløsninger i den danske industri, som er både innovative og i verdensklasse. Disse skal gøre Danmark i stand til at konkurrere globalt og skabe arbejdspladser i landet.

MADE når sine mål via udviklingen af strategiske partnerskaber mellem forskningsinstitutioner, GTS-institutioner og industrien, som kan levere det nyeste inden for: Fremstillingsteknologi og -metode, innovation og uddannelse. MADE finansierer for øjeblikket forskerteam, der består af seniorprofessorer og mere end 70 ph.d.er og Postdocs, som tilvejebringer nye løsninger indenfor hyperfleksible robotter, AR i fremstilling, digitalt design, brug af sensorer, produktionsdata m.m. til fremstillingsvirksomhederne i Danmark.

Lisbeth Heyde har en cand. merc. jur. Law fra Copenhagen Business School og HD i organisation og ledelse.

 

Kontaktoplysninger

 • Jesper Uggerhøj

  Adm. direktør (Formand)

  Virksomhed:

  Løgismose Meyers A/S

  Adresse:

  Ny Vestergade 2, Vejle
  5672 Broby

  Direkte:

  33243706

 • Poul Zacho

  Adm. direktør (Næstformand)

  Virksomhed:

  BKI Foods A/S

  Adresse:

  Søren Nymarks Vej 7
  8270 Højbjerg

  Direkte:

  86292299

  Website:

  www.bki.dk

 • Margith Adler

  Direktør (Medlem)

  Virksomhed:

  GMPack ApS

  Adresse:

  Plastvænget 9
  9560 Hadsund

  Direkte:

  98572944

 • Jesper Lauge Christensen

  Adm. direktør (Medlem)

  Virksomhed:

  KOPENHAGEN FUR a.m.b.a.

  Adresse:

  Langagervej 60
  2600 Glostrup

  Direkte:

  43261000

 • Knud Lomborg

  Adm. direktør (Medlem)

  Virksomhed:

  F&H A/S

  Adresse:

  Gl. Skivevej 70
  8800 Viborg

  Direkte:

  8928 1300

  Website:

  www.fh-as.dk

 • Kim Munk

  Adm. direktør (Medlem)

  Virksomhed:

  Orkla Confectionery & Snacks Danmark A/S

  Adresse:

  Sømarksvej 31
  5471 Søndersø

  Direkte:

  63891212

  Website:

  www.kims.dk

 • Helle Reinevald

  Adm. direktør (Medlem)

  Virksomhed:

  Jakobsens A/S

  Adresse:

  Buntmagervej 20
  7490 Aulum

  Direkte:

  97472739

 • Lisbeth Heyde

  Underdirektør (Sekretær)

  Virksomhed:

  DI

  Adresse:

  H.C. Andersens Boulevard 18
  1553 København V

  Direkte:

  33773377

  Website:

  www.di.dk