19.10.21 Tækkelauget Nyheder

Stråtagets kontor, opfordring fra Tækkelaugets formand

Som en anden Søren Brostrøm under Covid pandemien, vil jeg her i efterårsferien, opfordre alle tækkere til at udvise samfundssind. Straatagets kontor mangler opbakning – læs Jørgens opråb i nyhedsbrevet og under nyhederne på Tækkelaugets hjemmeside!

Udvis branchesind og støt om den fortsatte udvikling af vores fag, ved at sponsorere Straatagets kontor.

Vi ved alle, hvad kontorets de sidste 8 år har ydet for branchen og det skulle nødigt gå tabt. Det berømte guldæg slår revner og er ved at klækkes, til gavn for os alle i branchen. Arkitekter og bygherrer har fået øjnene op for strå’s mange muligheder og kvaliteter.

Vi står lige nu foran, at skulle høste frugten af Jørgens arbejde, så lad os i fællesskab sørge for et solidt fundament for Stråtagets kontor fremover. Så vi fortsat kan bevare og udvikle vores branche.

Vi, i lauget’s bestyrelse, har indtil videre spændt et sikkerhedsnet ud og dækker underskuddet i kontoret for 2021, da vi mener at kontorets lukning ville være et kæmpe tilbageskridt for branchen.

Selvom der går meget tid med at afsøge de økonomiske muligheder for kontorets overlevelse, så arbejdes der fortsat på forskellige projekter – både i kontoret’s & lauget’s regi.

  • Der arbejdes på et éndagskursus i rørkvalitet, som bliver i starten af december.
  • MUDP projektet ’Bæredygtig brandsikring til tækkede facader’ går ind i sin sidste fase. Her samles alle resultater af afbrændingerne og en endelig konklusion laves. Vi regner med at kunne fortælle mere om det på seminaret til januar.
  • Vi er fortsat i dialog med Bolig & Planstyrelsen i forhold til brandsikring af stråtag i Br18. Mere om det så snart der er nyt.

Mvh

Thomas Gerner

Tækkelauget

Jesper Salling Nielsen

Jesper Salling Nielsen

Chef for Træsektionen

  • Direkte +45 7216 0231
  • Mobil +45 2020 3636
  • E-mail jesn@di.dk

Relateret indhold