Colourbox
26.03.24 Tækkelauget Nyheder

To gode medlemstilbud til kvalitetsstyring og -sikring

Som medlem af Træsektionen i DI Byggeri får du rabat på en række løsninger, som kan gøre din hverdag lidt nemmere. Læs om CxPlanner, som hjælper med effektiv kvalitetsstyring, og TJAEK, som gør kvalitetssikring mere enkelt her. Det er løsninger, der hjælper med kvalitetssikring.

CxPlanner - praktisk tilgang til kvalitet i byggeriet

CxPlanner er den praktiske løsning til effektiv kvalitetsstyring i byggeprojekter, med fokus på at imødekomme de stigende krav inden for byggeri, styring, kontrol, test og dokumentation.

Hos CxPlanner forstår vi vigtigheden af at navigere igennem komplekse standarder som DS 1140 og andre kvalitetskrav, og derfor har vi udviklet specialiserede værktøjer til at lette processen for dig.

Lige nu bokser mange virksomheder med at dokumentere DS 1140 - så derfor har vi lavet et modul, der fungerer i dagligdagen!

DS 1140 modulet i CxPlanner

Templates til DS1140 rapporter i CxPlanner gør det let at håndtere alle kravene fra DS1140 i CxPlanner:

  • 2.2.X Statisk kontrolplan - med en basiskontrolplan, du identificerer udførelseskontrollerne.
  • 2.2.X Statisk Kontrolrapport
  • X Konstruktion som udført

Og med CxPlanner får du ikke blot en platform til at håndtere kravene, men også adgang til vores viden og knowhow så du kan få sparring rundt om det du står med. (Vi afholder løbende kursus om DS1140 og har indgående viden om opsætning og struktur).

TJAEK gør kvalitetssikring enkelt og overskueligt

Farvekoder gør overblikket helt enkelt, så der altid er styr på hvad der er lavet og hvad, der mangler og den færdige rapport kan afsendes direkte med et klik.

I TJAEK betaler du pr sag. Så slipper du nemlig for et abonnement, der bare ruller, og det bliver desuden nemmere at koble omkostningen direkte på sagen. Og som medlem af DI Byggeri, får du 10% rabat på opstartsgebyret.

En komplet KS løsning

TJAEK kan håndtere hele KSen fra A til Å og er samtidig fleksibelt, så det kan indrettes efter jeres behov. Nogle sager er store og kræver meget udspecificeret KS, hvor andre er mindre og kræver en anden detaljegrad. I TJAEK kan det hele håndteres nemt og overskueligt.

DS1140 er for tiden en hovedpine for mange. Derfor har vi i TJAEK et DS1140 modul, der er lavet specifikt for at gøre DS1140 nemt og overskueligt. Og hvis der ikke er tid til at lave opsætningen selv, så kan du altid få os til at gøre det. Læs mere om det herunder.

Vi kan også klare opsætningen

Selvom TJAEK er nemt og overskueligt at bruge, så kan man jo være i en travl periode eller have brug for lidt ekstra sparring omkring hvordan man sætter en specifik sag op. Derfor tilbyder vi også at sætte sager op i TJAEK, på baggrund af sagsmaterialet, for en fast timepris. Det har vi mange kunder, der er rigtig glade for.

Betal kun for det du bruger

Med TJAEK betaler du et fast beløb pr projekt pr måned, og derved slipper du for at have endnu et abonnement, der bare står og ruller. Det gør det desuden også lettere at koble KS omkostningen direkte på sagen.

Læs mere her

Læs mere her: Kontor, regnskab og IT-løsninger - DI Byggeris medlemsfordele - DI Byggeri (danskindustri.dk)

Relateret indhold