06.04.17 AKT Nyheder

Orienteringsmøder om overenskomstfornyelsen

Forliget på AKT-området giver nye muligheder for at indgå lokalaftaler i forhold til arbejdstidsreglerne, men det indeholder også en række andre nye regler, eksempelvis feriefridage i timer, børneomsorgsdage og ændringer i seniorordningen.

AKT afholder to orienteringsmøder, hvor ændringerne vil blive gennemgået med særligt fokus på de nye muligheder for at indgå lokalaftaler vedrørende arbejdstidsreglerne. Vi kommer blandt andet til gennemgå eksempler på, hvad I kan indgå lokalaftale om, og hvad I skal være opmærksom på, når I indgår lokalaftaler.

Orienteringsmøderne er rettet mod alle ansatte hos AKT’s medlemmer, der anvender overenskomsten i deres daglige arbejde.

Hvor og hvornår

Det første orienteringsmøde afholdes torsdag den 27. april 2017, kl. 13 - 15 på Comwell Kellers Park. Orienteringsmødet afholdes efter AKT’s generalforsamling samme dag. 

Det andet orienteringsmøde afholdes tirsdag den 16. maj 2017, kl. 9-11 i Industriens Hus.

Tilmelding

Tilmeld dig orienteringsmøderne hos vores sekretær Anne Brieghel-Müller på anbm@di.dk. Husk at angive, hvilket møde du ønsker at deltage i.

Frist for tilmelding til orienteringsmødet på Comwell Kellers Park er torsdag den 20. april 2017. Frist for tilmelding til orienteringsmødet i Industriens Hus er torsdag den 11. maj 2017.