Aluminium & (grønt) byggeri

Bliv inspireret til brug af aluminium i grønt byggeri

Gå på opdagelse i mulighedernes land og bliv inspireret mht brugen af aluminium i grønt byggeri. Den globale aluminium brancheforening International Aluminium Institute, som vi er medlem af, har samlet et inspirerende opslagsværk. Der kan du finde information om holdbarhed, fleksibilitet, letvægts- og styrkeegenskaber, miljø og lca oma.

Læs mere

Har du et aluminium vinder projekt?

Aluminium Byggepris 2022

Aluminium Danmark og Alufacadesektionen i DI samarbejder om at give arkitekter/konstruktører, entreprenører eller bygherrer en påskønnelse for nyskabende brug af aluminium i byggearkitekturen. Udover en hovedpris på kr. 25.000,- uddeles en ekstrapris til studerende/ny dimitteret for en god projektide.

Læs mere om regler og betingelser samt nomineringer af projektforslag herunder. Vi skal have din projektnominering inden d. 30. november 2021. 

Klavs Hyttel, partner, arkitekt, MAA, Arkitektfirmaet C. F. Møller
Aluminium tilføjer et byggeprojekt en sjældent stor frihedsgrad i bygningens visuelle og kompositoriske fremtoning og formår at fastholde facadeopbygningen i en arkitektonisk operativ dimension til trods for de skærpede energikrav. Klavs Hyttel, partner, arkitekt, MAA, Arkitektfirmaet C. F. Møller
Jim Hansen

Jim Hansen

Sekretariatsleder, Aluminium Danmark

  • Direkte +45 3377 3368
  • Mobil +45 4043 9410
  • E-mail jimh@di.dk