Aluminium & (grønt) byggeri

Bliv inspireret til brug af aluminium i grønt byggeri

Gå på opdagelse i mulighedernes land og bliv inspireret mht brugen af aluminium i grønt byggeri. Den globale aluminium brancheforening International Aluminium Institute, som vi er medlem af, har samlet et inspirerende opslagsværk. Der kan du finde information om holdbarhed, fleksibilitet, letvægts- og styrkeegenskaber, miljø og lca oma.

Læs mere

Vinderen af Aluminium Byggeprisen 2022

Big Bio i Nordhavn i København

I år er sejren gået til Danmarks første bæredygtige biograf! Der er tale om Big Bio, der er placeret i Nordhavn i København. Biografen udmærker sig ved at falde godt ind i det allerede eksisterende miljø, og så er den et fryd for øjet med sin flotte røde farve.

Læs mere om vinderprojektet her

Næste gang vi udlodder Aluminium Byggeprisen bliver i 2024. Hold øje med vores hjemmeside og LinkedIn, hvor vi vil give mere infomation om nomineringsrunderne, når vi kommer tættere på!  

Billedekreditering: Michael Ellehammer

Klavs Hyttel, partner, arkitekt, MAA, Arkitektfirmaet C. F. Møller
Aluminium tilføjer et byggeprojekt en sjældent stor frihedsgrad i bygningens visuelle og kompositoriske fremtoning og formår at fastholde facadeopbygningen i en arkitektonisk operativ dimension til trods for de skærpede energikrav. Klavs Hyttel, partner, arkitekt, MAA, Arkitektfirmaet C. F. Møller
Jim Hansen

Jim Hansen

Sekretariatsleder, Aluminium Danmark

  • Direkte +45 3377 3368
  • Mobil +45 4043 9410
  • E-mail jimh@di.dk