Eksport

Invester i din virksomheds fremtid gennem aktiv eksportindsats

Tyskland er Danmarks klart vigtigste eksportmarked. Aluminium er ikke bare Tysklands men verdens største B2B fagmesse for aluminium industrien, hvor kunder fra hele verden besøger messen i Düsseldorf.

Pga. Covid-19 er den planlagte messe den 6.-8. oktober 2020 udsat til afholdelse fra den 18.-20. maj 2021.

Med støtte fra Eksportrådet til gennemførelse af eksportfremstød gennem deltagelse på dansk fællesstand, kan vi garantere de danske udstillere særdeles attraktive deltagervilkår. I 2021 er tilskudsandelen hævet til 75% og op til 75.000,- i samlet tilskud per udstiller.

Arbejdet med at tilrettelægge den danske fællesstand er i fuld gang. I Tyskland oplever vores samarbejdspartner Lis Nørgaard, Denmark Business Consulting en stigende interesse fra tyske kundevirksomheder at de er klar til at kigge på leverandør/underleverandørhenvendelser igen.

Som en del af den samlede messepakke får din virksomhed adgang til fælles markedsføringsaktiviteter i tyske fagblade, en selvstændig eksportørprofil på vores ”ONESTOPALU.DK” platform og en plads på en stor fællesstand med helt unik beliggenhed i 2021.

Er du interesseret, og/eller har du spørgsmål til deltagelse på den danske fællesstand, så er du velkommen til at kontakte sekretariatet.

Vil du vide mere om de danske udstillere – og fælles markedsføring – kig med her

Vil du vide mere om messen, så læs mere her

Jim Hansen

Jim Hansen

Sekretariatsleder, Aluminium Danmark

  • Direkte +45 3377 3368
  • Mobil +45 4043 9410
  • E-mail jimh@di.dk