16.11.20 Brolæggerlauget Nyheder

Ni nye brolæggere har fået svendebrev

Den 3. september blev ni nye brolæggere udlært. Fem svende blev udlært fra NEXT Uddannelse København, tre fra Learnmark Horsens og en svend fra AARHUS TECH.

Da de nyligt udlærte brolæggersvende fik deres svendebevis, var det både med brolæggermestre, kollegaer og familier, der kom for at ønske tillykke. På NEXT Uddannelse København blev dagen fejret med taler, musik og en stående buffet.

Ved fejringen på NEXT Uddannelse København gav oldermand Claus Johnsen, Brolæggerlauget i DI Byggeri, de nye brolæggersvende disse ord med på vejen:

- Tillykke med uddannelsen. I er nu brolæggere, og I har bevist, at I kan noget, endda et håndværk som ikke ret mange kan, nemlig brolæggerfaget. Jeres uddannelse er den bedste platform frem i livet, en døråbner til et hav af muligheder. I kan læse videre til bygningskonstruktør og ingeniør, rejse ud i verden med jeres håndværk eller begynde som selvstændig, sagde oldermanden og fortsatte:

- Men jeg vil give jer et godt råd. Bliv nu i det firma, hvor I er udlært, få noget erfaring, og når I er klar til at starte op som mester, så skal I være velkommen i Brolæggerlauget, for det er ikke altid en dans på roser, når man står helt alene.

Billede: Nye brolæggere Next København
Et nyt hold brolæggere har modtaget svendbrev fra NEXT Uddannelse København, hvor Brolæggerlaugets oldermand Claus Johnsen overrakte svendebreve til fem nye brolæggersvende.

Fra venstre: Brolæggerlaugets oldermand Claus Johnsen, Kim Nielsen (Materielgården Roskilde), Abdel-Latif Abourakba (P.P. Brolægning), Rune Rosendal Sundstrøm (Thygesen Brolægning) Jannich Lasse (P.P. Brolægning), Frederik Alexander Yding (Køge Brolæggerfirma), underviser Nicolaj Thorsen.

Billede: Nye Brolæggersvende - Learnmark Horsens
Tre nye brolæggersvende har modtaget svendbrev fra Learnmark Horsens.

Fra venstre: Underviser Jesper Christiansen, Lasse Uldahl Andersen (Schantz byg), Mark Linholm Clausen (Schantz byg), Simon Milo Spring (Svend Erik Lind A/S).

Mikael Mortensen

Mikael Mortensen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 7216 0192
  • Mobil +45 3016 3799
  • E-mail mmo@di.dk

Relateret indhold