Bygningsentreprenørsektionen

Bygningsentreprenørsektionen henvender sig til de virksomheder inden for DI Byggeri, der beskæftiger sig med opførelse af bygninger i sin helhed eller inden for dele deraf.

Vores formål

Vær med i et stærkt fagligt fællesskab, og få inspiration, viden og indflydelse. I Bygningsentreprenørsektionen kan du sparre med kolleger fra hele branchen, uanset om du har en lille virksomhed med få ansatte eller er fra en stor virksomhed. Hvis du er beskæftiget med større bygge- og anlægsopgaver kan du også få adgang til Styringsentreprenørgruppen.

Læs mere om os her

Aktuelt for medlemmer

KOM TIL DM I SKILLS FOR BYGNINGSKONSTRUKTØRFAGET
Den 28.-30. april afholdes DM i Skills. Det er i Høng, det er gratis og Bygningsentreprenørsektionen er en af hovedsponsorerne.

Læs mere i Bygningsstruktør-infobrev her
Læs mere på skillsdenmark.dk

HÅNDVÆRKERFORENINGENS ÅRLIGE MEDALJEOVERRÆKKELSE
Tirsdag den 28. september deltog Bygningsentreprenørsektionen på Håndværkerforeningens årlige medaljeoverrækkelse
Læs mere her


NYT UDVALG OM SERVICETILBUD
Vær med til at rådgive DI Byggeris bestyrelse om de servicetilbud som skal tilbydes medlemmerne. Martin Skou Heidemann fra Skou Gruppen A/S er formand for udvalget, som mødes cirka fire gange om året
Læs mere her


DI SØGER SKUEMESTRE
DI mangler skuemestre til at bedømme elevers svendeprøver på mange forskellige erhvervsuddannelse og mange forskellige steder i landet.
Læs mere og tilmeld dig her


DI LÆREPLADSFÆLLESSKABET
Kom med i DI Lærerpladsfællesskabet og få viden, værktøjer og hjælp til  at rekruttere og uddanne - det er gratis for dig som medlem.
Læs mere og tilmeld dig her

Nyheder

Find en håndværker med Byg Garanti

Byg Garanti dækker fejl og mangler op til 150.000 kr. inkl. moms. Dækker synlige fejl og mangler i 3 år og skjulte fejl og mangler i 10 år.

Find din håndværker og bliv klogere på hvordan du er dækket af Byg Garanti.

Gå til søgning

Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere, er du som service- og branchemedlem i DI Byggeri velkommen til at kontakte DI Byggeri Erhvervsjuridisk Rådgivning på telefon 33 77 37 60.

Anne Kristine Busch

Anne Kristine Busch

Chefkonsulent