Bygningsentreprenørsektionen

Bygningsentreprenørsektionen henvender sig til de virksomheder inden for DI Byggeri, der beskæftiger sig med opførelse af bygninger i sin helhed eller inden for dele deraf.

Vores formål

Sektionen varetager medlemmernes interesser inden for de til enhver tid af DI Byggeri fastsatte rammer herfor, herunder at skabe mulighed for, at virksomhederne kan mødes under kollegiale former og udveksle erfaringer.

Læs mere om os her

Aktuelt for medlemmer

DI SØGER SKUEMESTRE

DI har brug for dygtige skuemestre til at bedømme svendeprøverne på de mange forskellige erhvervsuddannelser, var har ansvar for.

Læs mere her

TEMADAG

Bygningsentreprenørerne holdt temadag og netværksmiddag på Danske Bank byggeriet på posthusgrunden, hvor Thomas og kollegaer fra Aarsleff viste rundt, og vi fik præsenteret deres anvendelse af VDC (som i øvrigt er indstillet til Lean Constructions Procespris 2021).

STUDIETUR

Senere var der studietur i Vilnius, hvor vi fra vi landende mandag eftermiddag til vi lettede torsdag eftermiddag kom igennem et tæt program, næsten fra 1. spadestik på byggepladsbesøg med modulbyggeri, over fremtidens solcelleteknologi og isolering med halm, til renovering af sovjet boligblokke.

Se mere her og hold øje med din mail: Vi er i fuld gang med at finde datoer og sted til næste års studietur der, som før Corona, kommer til at ligge omkring maj/juni.

WORKSHOP 19

September sluttede flot af med Styringsentreprengørgruppens 19. workshop i Korsør med en faglig formiddag og en eftermiddag med duften af træ med og om teamet på Bygningsstyrelsens nye domicil og foregangsprojekt i Odense.

Nyheder

Find en håndværker med Byg Garanti

Byg Garanti dækker fejl og mangler op til 150.000 kr. inkl. moms. Dækker synlige fejl og mangler i 3 år og skjulte fejl og mangler i 10 år.

Find din håndværker og bliv klogere på hvordan du er dækket af Byg Garanti.

Gå til søgning

Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte DI Byggeri Erhvervsjuridisk Rådgivning på telefon 33 77 37 60.

Anne Kristine Busch

Anne Kristine Busch

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3000
  • Mobil +45 2189 2424
  • Send e-mail