Bygningsentreprenørsektionen

Bygningsentreprenørsektionen henvender sig til de virksomheder inden for DI Byggeri, der beskæftiger sig med opførelse af bygninger i sin helhed eller inden for dele deraf.

Vores formål

Vær med i et stærkt fagligt fællesskab, og få inspiration, viden og indflydelse. I Bygningsentreprenørsektionen kan du sparre med kolleger fra hele branchen, uanset om du har en lille virksomhed med få ansatte eller er fra en stor virksomhed. Hvis du er beskæftiget med større bygge- og anlægsopgaver kan du også få adgang til Styringsentreprenørgruppen.

Læs mere om os her

Aktuelt for medlemmer

BÆREDYGTIGHED I BYGGERI OG ANLÆG

Få styr på de nye regler om bæredygtighed i byggeri og anlæg – tilmeld dig regionale møder, webinarer, netværk og brug vejledningerne. Du finder siden her.

UNDGÅ AT KOMME I KLEMME

Træsektionen har i samarbejde med jurister fået udarbejdet et forbehold til DB20. Brug forbeholdet for at undgå at komme i klemme med prisstigninger, fejl og forsinkelser af materialeleverancer.

Begge bestyrelser bakker op om forbeholdet, som er sendt til alle sektionens medlemmer og interessegruppen for Styringsentreprenørerne.

Læs mere her


BYGGERIETS DIVERSITETSDAG

Du kan nu tilmelde dig Byggeriets Diversitetsdag, som afholdes d. 22. juni. Her fejrer vi dem, der gør en helt særlig indsats for at skabe større diversitet i bygge- og anlægsbranchen. Læs mere og tilmeld dig her. 

DI SØGER SKUEMESTRE

DI mangler skuemestre til at bedømme elevers svendeprøver på mange forskellige erhvervsuddannelse og mange forskellige steder i landet.
Læs mere og tilmeld dig her


DI LÆREPLADSFÆLLESSKABET

Kom med i DI Lærerpladsfællesskabet og få viden, værktøjer og hjælp til  at rekruttere og uddanne - det er gratis for dig som medlem.
Læs mere og tilmeld dig her

Nyheder

Find en håndværker med Byg Garanti

Byg Garanti dækker fejl og mangler op til 150.000 kr. inkl. moms. Dækker synlige fejl og mangler i 3 år og skjulte fejl og mangler i 10 år.

Find din håndværker og bliv klogere på hvordan du er dækket af Byg Garanti.

Gå til søgning

Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere, er du som service- og branchemedlem i DI Byggeri velkommen til at kontakte DI Byggeri Erhvervsjuridisk Rådgivning på telefon 33 77 37 60.

Anne Kristine Busch

Anne Kristine Busch

Chefkonsulent