15.01.21 Dansk Byggeindustri Nyheder

Få hjælp til at navigere gennem brexit

Handelsaftalen mellem Storbritannien og EU blev underskrevet i sidste øjeblik den 24. december 2021 og trådte i kraft 1. januar 2021.

Der blev indgået en handelsaftale mellem EU og Storbritannien 24. december, som trådte i kraft 1. januar 2021. Aftalen får stor betydning for den del af byggeerhvervet, som samarbejder med Storbritannien.

Du kan finde aftalen ved at klikke her.

Stadig god mulighed for at byde på offentlige kontrakter i Storbritannien trods Brexit

Danske virksomheder får fortsat adgang til de offentlige udbud. Dog skal nye udbudte kontrakter findes via en ny annonceringsplatform.

Det kan du læse mere om ved at klikke her.

Danske byggevare til Storbritannien

Der vil være særskilte regler for mærkning af danske byggevarer til Storbritannien. Det kan du læse mere om via vores FAQ, som du finder via nedenstående link.

Andet

DI's brexit-side: På DI’s brexit hjemmeside kan du løbende holde dig opdateret. Klik her for at gå til DI's brexit-side.

Få hjælp af DI's eksperter: Du kan også altid kontakte DI’s eksperter, hvis du er i tvivl om told, produkt- og mærkningskrav, medarbejdere, handel med tjenesteydelser, udveksling af persondata med videre. Du kan finde deres kontaktoplysninger ved at klikke her.

FAQ om byggevarer: Rammerne for handelsaftalen påvirker også handlen med byggevarer. Derfor har vi sammen med DI Byg samlet alt viden i en FAQ om Brexit og byggevare. Du finder FAQ'en ved at klikke her.

Relateret indhold