01.03.21 Dansk Byggeindustri Nyheder

Få kickstartet den grønne omstilling i din virksomhed

Går du med tanker om, hvordan din virksomhed kan blive bedre til at reducere spild på byggepladsen, køre miljøvenligt eller købe mere bæredygtige materialer? Nu kan du få gratis rådgivning om grønne forretningsmodeller, der betaler sig både på den økonomiske og miljømæssige bundlinje.

Byggebranchen spiller en vigtig rolle i den store grønne omstilling, som både er nødvendig for miljøet og for virksomheders overlevelse på det danske og globale marked. Derfor samarbejder DI Dansk Byggeri med den grønne partnerorganisation Gate 21 om at tilbyde medlemmerne gratis hjælp til at udvikle din forretning i en grønnere retning, hvor cirkulær økonomi er i centrum.

Ifølge chef for Dansk Byggeindustri i DI Dansk Byggeri, Frederik Waitz Søborg, kan virksomhederne få mange ting ud af at hoppe på det grønne tog

- Det er nu, man som byggevirksomhed skal hoppe på det grønne tog, hvis ikke man vil efterlades på fortidens perron. Politik og markedstendenser peger i samme retning – vi skal tænke mere bæredygtigt. Jeg kan kun anbefale, at man bruger muligheden her, så man som virksomhed får de gode og nødvendige redskaber til at forstå, hvordan grønne tiltag kan bidrage til en positiv udvikling og bundlinje i virksomheden, udtaler Frederik Waitz Søborg.

Hvad kan jeg bruge Bæredygtig Bundlinje 2.0 til?

Hvis du deltager i Bæredygtig Bundlinje, kan du for eksempel få:

  • kortlagt din virksomheds materialestrømme
  • undersøgt nye afsætningsmuligheder
  • set på muligheden for genanvendelse
  • et overblik over potentielle miljøbesparelser ved optimeret indkøb af materialer

Det er gratis for virksomheder at deltage, men det kræver, at din virksomhed er villig til at afsætte tid til indsatsen.

Læs mere om, hvordan du kan være med, ved at klikke her

NHH: Et kæmpe plus for os

Den 110 år gamle entreprenørvirksomhed NHH er én af de virksomheder, der er gået i gang med at udvikle en grøn og cirkulær forretningsmodel.

I videoen her kan du høre virksomheden fortælle om deres grønne ambitioner.

 

Relateret indhold