Foto: Colourbox
07.03.23 Dansk Byggeindustri Nyheder

Den nordiske overfladebehandlings-branche samles igen i København i 2023

Den 15.-16. marts 2023 slår Forum Copenhagen dørene op for Scandinavian Coating, Nordens største mødested for hele den nordiske overfladebehandlingsbranche. Messen afholdes for sjette gang, og den har udviklet sig til et etableret koncept med en udstilling, som viser markedets seneste produktnyheder, samt et interessant konferenceprogram.

På Scandinavian Coating mødes overfladebehandlingsbranchen i to dage for at se på produktnyheder, deltage i interessante seminarer og netværke. Messen har godt 80 udstillere, som vil være på plads og fremvise det nyeste inden for branchen.

Der har været en stigende interesse fra både udstillere og besøgende, også uden for Nordens grænser. Senest var der udstillere fra bl.a. Italien, Tyskland, Frankrig og Polen, og arrangørerne forventer gæster fra de fleste europæiske lande.

Scandinavian Coating – stedet for dig, der søger udvikling!

– Messen med tilhørende konferenceprogram i København bliver noget helt ekstraordinært. Her kan du møde kolleger og leverandører og høre om det sidste nye i overfladebehandlingsbranchen. Vi er mange, der føler, at branchen udvikler sig hurtigt, og mange er i færd med at foretage nye investeringer. Derfor tror jeg på et rekordstort antal besøgende, siger Björn Lindforss, projektleder Scandinavian Coating.

Topaktuelt seminarprogram med internationale talere

Konferenceprogrammet er ved at være klar. Ambitionen er at højne kvalitetsniveauet yderligere og at fylde programmet med de seneste tendenser og interessante talere.

Se programmet for de to dage her: Onsdag, torsdag

Vigtigt at netværke

Når hele den nordiske branche mødes, er netværksdelen også en stor del af arrangementet. Den første aften afholdes den utroligt populære branchefest med underholdning og fælles middag.

 

Læs mere og registrer dig til messen her: https://scandinaviancoating.se

 

Kontakt

Björn Lindforss, projektleder, Scandinavian Coating

bjorn.lindforss@oxbridgelive.com eller +46  72 309 04 48                

www.scandinaviancoating.com

Relateret indhold