13.12.21 Dansk Infrastruktur Nyheder

Ny chef for Dansk Infrastruktur

En række opgaver har pr. 1. december skiftet hænder i DI Byggeri.

Torben Liborius har overtaget jobbet som chef for Dansk Infrastruktur efter Henrik Friis, der fratrådte den 30. november 2021. Torben er cand. polit. og i forvejen underdirektør i DI Byggeri, hvor han har mere end 13 års erfaring fra byggeområdet i Dansk Byggeri og DI Byggeri.

Skiftet betyder, at Torben slipper dagsordnerne på byggeri-området for at fokusere på infrastruktur og anlæg. Torben overtager de pladser i udvalg og bestyrelser, som Henrik sad på for Dansk Infrastruktur.

- Det er en stor og god udfordring at videreføre arbejdet med at løfte Infrastrukturens dagsorden. Den er vigtig ikke kun for anlægsbranchen selv men for hele samfundet. Infrastrukturen er som blodårer i kroppen - den skaber forbindelser. Og der er til stadighed behov for at vedligeholde og udvikle alle dele af infrastrukturen både over og under jorden. Jeg ser frem til samarbejdet med branchens mange interessenter, siger Torben.

Stadig stærk på byggedagsordenerne

I DI Byggeri fortsætter Elly Kjems Hove med at håndtere byggeridagsordnerne. Elly er civilingeniør og har mere end 30 års erfaring i DI, heraf de seneste 11 år i DI Byg. Elly overtager Torbens plads i Indenrigs- og Boligministeriets strategiske dialogforum for byggesagsbehandlingen, og Elly fortsætter som enerepræsentant for DI Byggeri i Det Koordinerende udvalg for den Nationale Strategi for Bæredygtigt Byggeri.


Elly Kjems Hove

Relateret indhold