Byggeriets Uddannelser
11.03.21 Dansk Infrastruktur Nyheder

Få hjælp til at blive synlig overfor den næste generation af motiverede struktører og brolæggere

Efter flere års mangel ser vi nu en flot stigning i antallet af elever på grundforløbet til struktør- og brolæggeruddannelserne, men hvordan får I som virksomhed kontakt med de motiverede elever for at tilbyde dem en læreplads? Det kan Byggeriets Uddannelser hjælpe med svar på.

Efter mange års ihærdigt arbejde er der endelig en flot stigning i antallet af elever på grundforløbet til struktør- og brolæggeruddannelserne – og det gælder faktisk i hele landet. Det betyder, at eleverne står klar til at få en læreplads hurtigst muligt.

Så hvordan bliver jeres virksomhed synlig, så I når ud til eleverne og kan uddanne branchens kommende faglærte?

Sådan bliver I synlige overfor eleverne

Det, I som virksomhed helt konkret kan gøre, er at lave et stillingsopslag på portalen www.praktikpladsen.dk. Her når I allerbedst ud til potentielle lærlinge. Portalen er nemlig landsdækkende, og alle elever skal være praktikpladssøgende netop der.

Corona og restriktioner sætter en stopper for, at eleverne kan besøge landets virksomheder og være fysisk opsøgende. Derfor er praktikpladsen.dk en ideel platform for jer at synliggøre, at I mangler lærlinge.

Synes I det med at skrive et stillingsopslag og udfylde en profil er lidt bøvlet? Så er der hjælp at hente hos Byggeriets Uddannelser. 

Gratis konsulentbistand

Byggeriets Uddannelser har lavet tre udkast til stillingsopslag, som er målrettet anlægsstruktør-, bygningsstruktør- og brolæggerelever. Det eneste, I skal gøre, er at tilføje jeres virksomhedsnavn og lignende og upload det på praktikpladsen.dk.

Klik på links herunder for at downloade udkastene: 

Stillingsopslag målrettet anlægsstruktørelever

Stillingsopslag målrettet bygningsstruktørelever

Stillingsopslag målrettet brolæggerelever

Derudover tilbyder Det Faglige Udvalg i forbindelse med praktikpladsen.dk gratis konsulentbistand. Konsulenten kan på jeres vegne oprette stillingsopslag, og I kan evt. lade personen varetage dele af den administrative rekrutteringsproces.

Hvis I som virksomhed ønsker bistand, skal I kontakte projektkonsulent i Byggeriets Uddannelser, Hanne Koblauch Christensen, på hkc@bygud.dk / 35 87 87 21.

Dansk Industri, De Faglige Udvalg og Byggeriets Uddannelser håber, at Danmarks mange gode entreprenører og håndværksvirksomheder står klar til at uddanne landets dygtige og kommende struktører og brolæggere.

Relateret indhold