DI’s Risk Management Forening - DARIM

DARIM er et stærkt fagligt netværk for personer der beskæftiger sig med risikostyring, enterprise risk management og/eller forsikring.

DARIM får ny bestyrelsesleder

Efter 19 år som formand for DARIM har Charlotte Enggard, Senior Director and Head of Group Risk Management, Carlsberg Breweries A/S besluttet at træde tilbage. Charlotte har været katalysator for brobygning mellem forsikringsbranchen og virksomheder. Resultatet er en gensidig forståelse af behov og problemer, som fører til ægte partnerskaber. Alt sammen til gavn for vores medlemmer og forretningspartnere i risikostyrings- og forsikringsbranchen.

Thomas Lau Christensen, Head of Risk and Insurance, Nordic Leisure Travel Group Denmark A/S, er valgt til ny bestyrelsesleder (formand) for DARIM, og udtaler; "Jeg er meget beæret over at overtage ledelsen af DARIM og sammen med bestyrelsesmedlemmerne fortsætte med at styrke værdiskabelsen for vores medlemmer og fokusere på risikostyringsfaget generelt med tre forskellige fokusområder; Videndeling, talentpipeline til risikostyringsprofessionen og positionering af risikomanagerens rolle og risikostyring i organisationer

En stor tak til Charlotte Enggaard for en fantastisk indsats i alle årene, og tillykke til Thomas Lau Christensen med valget. DARIM ser frem til at fortsætte samarbejdet.

Se DARIMs nye bestyrelse
Benedikte Fogh Kristiansen

Benedikte Fogh Kristiansen

Foreningsansvarlig seniorkoordinator

Sekretariatsansvarlig og sekretær for DARIMs bestyrelse