Information til medlemmerne

AI bidrager til at forebygge skader

Vinder af Risk Manager of the Year 2021 Gitte Kristiansen, Head of Global Pensions & Insurance hos ISS World Services A/S modtager prisen for at have stået i spidsen for et projekt, der har analyseret kroppens bevægelser i diverse belastende situationer herunder rengøring, køkkenarbejde og kontorarbejde ved brug at Artificiel Intelligence og sammenholdt denne viden med traditionel skadesdata indsamlet fra diverse forsikringsordninger med henblik på at identificere og implementere risikomitigerende tiltag.

På billeder ses Gitte sammen med formand for DARIM Charlotte Enggaard (yderst tv.) samt de 2 andre nominerede i TOP 3 til Risk Manager of the Year 2021 - Anja Deleuran og Lise Møller Frikke.

STORT TILLYKKE til alle 3 nominerede!

Læs interview med Gitte

Risk Manager fra Coloplast A/S vinder pris for pandemiplan

Sussi Sommer Bisgaard modtager prisen Risk Manager of the Year 2020 for at have stået i spidsen for Coloplast A/S håndtering af Crisis Management, Corona Task Force, pandemiplan (Business Contingency plan). Sussi har medvirket til at sikre en professionel og ensartet håndtering af krisen, der har været grundlag for at begrænse pandemiens effekt på den fortsatte drift på tværs af koncernen.

TILLYKKE til Lene Ritz - vinder ved European Risk Managment Award 2020

DARIM ønsker stort tillykke til Lene Ritz, Chef Risk Manager i Energinet for prisen som FERMA European Public Sector Risk Manager of the Year 2020.

Læs pressemeddelelse hos Ritzau