Information til medlemmerne

Risk Manager fra Coloplast A/S vinder pris for pandemiplan

Sussi Sommer Bisgaard modtager prisen Risk Manager of the Year 2020 for at have stået i spidsen for Coloplast A/S håndtering af Crisis Management, Corona Task Force, pandemiplan (Business Contingency plan). Sussi har medvirket til at sikre en professionel og ensartet håndtering af krisen, der har været grundlag for at begrænse pandemiens effekt på den fortsatte drift på tværs af koncernen.

Læs hele interviewet

TILLYKKE til Lene Ritz - vinder ved European Risk Managment Award 2020

DARIM ønsker stort tillykke til Lene Ritz, Chef Risk Manager i Energinet for prisen som FERMA European Public Sector Risk Manager of the Year 2020.

Læs pressemeddelelse hos Ritzau

Information fra DARIM

DARIM REPRÆSENTERET MED 2 MEDLEMMER I FERMAS BESTYRELSE

DARIM ønsker STORT TILLYKKE til Chef Risk Manager og Gruppeleder Lene Ritz, Energinet, som tirsdag den 23. juni 2020 blev enstemmigt valgt som Board Member i FERMAs bestyrelse. Lene er valgt for en 3-årig periode (2020-2023).

I FERMAs bestyrelsen sidder også Senior Risk Specialist Nordic MU, Global Risk & Assurance Service Charlotte Hedemark Hancke, SAP Danmark. Charlotte Hedemark Hancke sidder som Vice-President i FERMAs bestyrelse, og blev i 2019 genvalgt for perioden 2019-2022.

Mød hele FERMAs bestyrelse efter generalforsamlingen 2020

Federation of European Risk Management Associations (FERMA)

FEDERATION OF EUROPEAN RISK MANAGEMENT ASSOCIATIONS (FERMA)

DARIM er medlem af den europæiske Risk Management organisation FEDERATION OF EUROPEAN RISK MANAGEMENT ASSOCIATIONS (FERMA). Medlemmer af DARIM er derfor også medlemmer af FERMA, og har via deres medlemsskab adgang til information, netværk, konferencer osv. på europæisk plan.

Se nyheder, artikler og info på FERMA's website.