15.01.19 DAU Nyheder

Hvad byder DAU på i 2019

Allerførst godt nytår!

I DAU lægger vi ud i det nye år med et helt nyt DAU-logo, der korresponderer med det facelift, som vi sidste år gav DAU’s hjemmeside:

         

I 2019 vil vi som vanlig i DAU holde fire store konferencer, hvor vi præsenterer den nyeste viden og nyeste teknologi inden for automation belyst af både internationale talere og gennem konkrete cases fra danske virksomheder, der er fremme i skoene.

Som det fremgår af den foregående nyhed, er programmet for den første DAU-konference i 2019 næsten på plads. Temaet er ”Edge, Fog og Cloud Computing”. Konferencen holdes den 27. februar hos COWI i Lyngby. Her stiller vi skarpt på Edge, Fog & Cloud Computing som mulige alternativer til de klassiske PLC’er (Controller) og SCADA-systemer.

Det bliver en super spændende DAU konference, hvor vi har inviteret en lang række internationale key note speakers indenfor dette område.

Herefter holder vi den 7. maj en konference over temaet ”Big Data, AI & Analytics”, hvor vi stiller skarpt på, hvordan vi bedre kan udnytte al den data, som vi får adgang til fremover. Vi skal også høre om de første testresultater, der allerede begynder at vise sig og blive brugt i danske virksomheder.

I september er temaet for vores tredje konference i år, hvordan vi får robotterne bedre integreret i automationsløsningerne.

Og på årets sidste konference i november ser vi nærmere på, hvordan AR og VR fremover vil påvirke vores engineerings (design) processer.

Med disse temaer vil vi også i 2019 bidrage med ny viden og eksempler, der kan være med til at give vores medlemmer indblik i de nyeste trends inden for automationsløsninger. 

Vi ser frem til at se dig på vores DAU-konferencer 2019!

Frank Faurholt, formand for DAU

Frank Faurholt, formand, DAU
Skrevet af:

Frank Faurholt, formand, DAU

Relateret indhold