Getty Images

08.11.21 DAU Nyheder

DAU går digitalt!

Du kan nu få løbende nyheder fra DAU – både direkte i din indbakke og via vores LinkedIn-profil. Vi sætter øget fokus på digitale nyheder og kommunikation. Det betyder, at videndelingen mellem DAU’s medlemmer øges – og du kan få dine nyheder, mens de stadig er friske.

Hvad betyder det for dig?
Den digitale kommunikation byder på flere nye kommunikationsformer. Foruden de faglige artikler, som du kender fra DAU-bladet, åbner vi også op for Q&A’s og videoer med medlemmerne.

Se her, hvad de tre kommunikationsformer indeholder:

  • Artikler: Faglige artikler med dybdegående teknologisk viden. Artiklerne skrives af virksomhederne selv. Sekretariatet tilbyder korrekturlæsning, inden artiklerne publiceres.
  • Q&A’s: Lettere artikler, som enten har fokus på nye medlemmer eller teknologisk viden. Sekretariatet skriver spørgsmålene, som efterfølgende besvares af virksomhederne.
  • Videoer: Korte videoer med nyt fra automationsbranchen. Virksomhederne kan enten vælge at optage en video selv efter aftale med sekretariatet eller bede sekretariatet om at komme og optage. Sekretariatet klipper og redigerer videoen, inden den publiceres.

-> Skriv til os, hvis du har en god historie, som egner sig til et af de tre formater: adhe@di.dk

Af temaer sætter vi øget fokus på:
- Udbredelse af teknologisk viden inden for automation
- Videndeling om cybersikkerhed
- Automationsuddannelserne; vi vil inspirere de studerende til en karriere med automation
- Nyt fra branchen

Nyt om navne:
Som et ekstra nyt element tilføjer vi et nyt segment til nyhedsbrevet; ”Nyt om navne”. Her deler vi nyt om karriereskift, jubilæer og runde fødselsdage i DAU’s medlemsvirksomheder.

-> Hører du om et karriereskift, jubilæum eller en rund fødselsdag? Så send os en mail med beskrivelse og billede. Send mailen til: adhe@di.dk

Andre medlemsfordele:
- Vi udkommer løbende med nyt indhold, hvilket betyder, at du vil modtage nyt om automation langt oftere end tidligere.
- Vores nyheder vil blive delt via LinkedIn. Vi vil opfordre dig til at deltage i denne LinkedIn-gruppe, hvor vi løbende deler nyt fra foreningen og automationsbranchen: DAU - Dansk Automationsselskab | Grupper | LinkedIn - Så kan du også følge med i DAU fra telefonen.
- De nye formater giver dig mulighed for at få større indflydelse på DAU’s nyheder.

Læs også:
DAU – Netværk: Som medlem kan du deltage gratis
DAU – Kommende arrangementer: Følg med i kommende arrangementer og konferencer. Som medlem opnår du stor rabat.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få seneste nyt direkte i din indbakke: Klik her

Amalie Dahlerup Hermansen
Skrevet af:

Amalie Dahlerup Hermansen

Relateret indhold