Colourbox
18.04.23 DAU Nyheder

Nye kontingentsatser i DAU

Nye kontingentsatser gælder fra 2023

Kære DAU-medlem

Tak for jeres engagement i Dansk Automationsselskab. Vi sætter pris på jeres bidrag til at erfaringsudveksle og give inspiration til nye automationsløsninger. Vi vil her orientere jer om nogle ændringer i vores kontingentstruktur, som blev vedtaget på repræsentantskabsmødet 23. marts 2023.

Det er over 10 år siden, vi har ændret vores kontingenter. Tiden er nu inde til en mindre justering for at sikre, at DAU også fremover har en sund økonomi og kan fortsætte med at fremme vilkårene for automation i Danmark. Vi vil stadig tilbyde jer relevante arrangementer, nyheder om automationsbranchen i Danmark og netværk.

De nye kontingentsatser, som gælder fra 2023, er baseret på antallet af ansatte i medlemsvirksomhederne og er som følger:

  • For virksomheder med flere end 250 ansatte er det årlige kontingent: 11.500 kr.
  • For virksomheder med 20 til 250 ansatte er det årlige kontingent: 9.500 kr.
  • For virksomheder med færre end 20 ansatte er det årlige kontingent: 3.900 kr.

Som en ekstra fordel for vores medlemmer i de to højeste kontingentgrupper introducerer vi i 2023 et nyt vouchersystem, som giver gratis adgang til en DAU-konference efter eget valg. I skal bare tilmelde mindst to fra jeres virksomhed til normalpris og sende en mail til mlar@di.dk med besked om, at I vil bruge en voucher. Så bliver I ikke faktureret for den ene af konferencebilletterne.

Hvis I er i gruppen 20 til 250 ansatte, får I hver især én voucher i 2023. Hvis I er i gruppen 251+ ansatte, får I hver især to vouchere.

Første mulighed for at bruge en voucher er til konferencen Morgendagens OT-arkitektur 1. juni. Tilmelding til konferencen er åben nu.

Hvis I har spørgsmål eller kommentarer til de nye kontingenter eller vouchersystemet, er I altid velkomne til at tage kontakt på telefon eller e-mail.

På vegne af foreningen,
Foreningsansvarlig Mathias Kimer Larsen

(+45) 3377 3870
(+45) 244 5945 (Mobil)
mlar@di.dk
di.dk

Relateret indhold