09.07.21 DFL Nyheder

Mød Charlotte Frimer Petersen- DFL's nye sekretariatsleder

Charlotte er startet i sekretariatet pr. 1. juni 2021 og har fremadrettet ansvaret for DFL-sekretariatets drift, og for at branchens interesser, både nationalt og internationalt, bliver varetaget.

Derudover skal hun i den overordnede ledelse af sekretariatet løse drifts- og udviklingsopgaver for foreningen, så DFL’s strategiske mål bliver indfriet. Det sidste i tæt samarbejde med DFL’s formandskab og bestyrelse.

Charlotte har endvidere ansvar for driften af DFL’s tre netværk; Lim- og Fugemassesektionen, Bygningssektionen og Autosektionen.

Medlemsbesøg

Som led i at lære branchen og medlemmerne at kende vil Charlotte i løbet af sommeren og efteråret bestræbe sig på at få besøgt alle foreningens medlemsvirksomheder. Videre ser hun frem til også at møde foreningens samarbejdspartnere, på både national, nordisk og europæisk plan.

Chalottes baggrund

Charlotte er uddannet cand.scient fra Københavns Universitet (tidligere Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole) og har de seneste 14 år arbejdet med erhvervspolitisk interessevaretagelse for landbrugsbranchen som sekretariatschef i en regional landbrugsorganisation. Her har fokus gennem årene været på udfordringer med miljølovgivning og landbrugserhvervets helt generelle rammevilkår, der konstant møder ”opmærksomhed” fra både myndigheder, politikere, NGO’ere og forbrugere.

Charlotte har gennem alle årene arbejdet tæt sammen med organisationens bestyrelse og har således stor erfaring med arbejdet i en politisk styret organisation. De erfaringer og lysten at gøre en forskel for et spændende erhverv tages med ind i DFL.

Sideløbende med ovennævnte har Charlotte også fra 2016 – 2021 været leder af Roskilde Dyrskue, som er et meget traditionsrigt arrangement, hvor producenter og forbrugere, land og by, samles til tre dages fejring af landbrugs- og fødevareerhvervet. Her blev alle rekorder slået ved 2019-dyrskuet, hvor 113.000 gæster lagde vejen forbi. Denne del af jobbet bød på så forskellige opgaver som værtskab for Kronprinsesse Mary, udfordringer med nattefester på campingområdet og live-interview til TV. Charlotte trives derfor også fint med spontane og forskelligartede ad hoc opgaver.

Privat

Privat er Charlotte gift med Jørgen, med hvem hun har tre voksne børn; Anne Sophie, Rebecca og Kjartan. Kun Kjartan, der netop er blevet student, er fortsat hjemmeboende på adressen i Osted (Lejre).

I sin fritid tilbringer Charlotte i sommerperioden en del tid på vandet i kajak og på land med vandrestøvler eller med det uendelige havearbejde. I vinterperioden sætter hun alpinskispidserne mod de italienske eller franske alper. Gennem hele året er (rock)koncerter og festivaler højt på aktivitetslisten.

Relateret indhold