Hør formandskabets tilbageblik på 2021

26.04.22 DFL Nyheder

Årets DFL generalforsamling

Foreningens generalforsamling afholdes den 5. maj og endelig dagsorden med øvrig materiale til brug på dagen er i dag sendt til virksomhedernes ledelse i dag. Desuden er der som noget nyt sendt en videohilsen fra formandskabet med et tilbageblik på 2021.

Torsdag den 5. maj kl. 10.00 – 11.00 afholdes årets generalforsamling i DFL. Materialet til generalforsamlingen er i dag fremsendt virksomhedernes ledelse. Til yderligere orientering er som noget nyt fremsendt en videohilsen fra formandskabet med et tilbageblik på 2021 - se den her, samt sekretariatets beretning - læs den her 

Efter generalforsamlingen vil der, for de der ikke skal deltage i DI Byggeri's generalforsamling kl. 11.00, være mulighed for at deltage i en spændende rundvisning i Industriens Hus.

Der vil være frokost, hvorefter der er mulighed for at deltage i DI Byggeri’s første årsdag, der byder på spændende oplæg med fokus på den grønne omstilling i byggeriet samt på de stigende energi- og materialepriser. Se programmet her

OBS da der er begrænsede pladser til DI Byggeri’s Årsdag gælder tilmelding efter ”først-til-mølle-princippet”.  

Programmet for hele dagen er således:
kl. 10.00  DFL generalforsamling
kl. 10.40 Konstituerende møde i den nye bestyrelse
kl. 11.00 Generalforsamling i DI Byggeri
kl. 11.00  Rundvisning i Industriens Hus
kl. 12.00  Frokost
kl. 13.00  Årsdag i DI Byggeri 
Tilmelding

Der er i materialet sendt til ledelserne mulighed for at tilmelde sig de enkelte delarrangementer. Bemærk, ledelsen kan vælge at tilmelde flere fra den enkelte virksomhed.

Vi håber, at så mange medlemsvirksomheder som muligt vil deltage i årets generalforsamling.

Tid og sted

Tid: Torsdag den 5. maj 2022 kl. 10.00

Sted: DI, Industriens Hus, H.C. Andersens Boulevard 18, 1553 København K

Relateret indhold