12.07.22 DFL Nyheder

FEICA rapport 'Adhesives and sealants’ key sustainability role in the transition pathway for the construction ecosystem'

Bæredygtighed i byggesektoren får stor opmærksomhed i disse år i EU. FEICA har fået foretaget en omfattende analyse af lim og fugemassers bæredygtighed. Læs mere om den her.

Nye lovgivningsinitiativer, såsom EU's Green Deal, vil i fremtiden komme til at dække byggesektoren med specifikke bestemmelser, der omhandler alle niveauer fra hele bygninger til byggekonstruktioner og til de enkelte materialer, der bruges til deres produktion og installation. Den miljømæssige ydeevne af lim og fugemasser, der anvendes i byggesektoren, er derfor af stor interesse.

FEICA analyse

FEICA har fået foretaget en omfattende analyse af lim og fugemassers bæredygtighed. Analysen giver et overblik over nøgleaspekter af bæredygtighed relateret til lim og fugemasser i byggesektoren, hvor der tages hensyn til spørgsmål som energieffektivitet og materialeeffektivitet.

Den fulde rapport 'Adhesives and sealants’ key sustainability role in the transition pathway for the construction ecosystem' er nu tilgængelig for FEICA’s medlemmer via FEICA Extranet her (kræver password), mens et resumé af rapporten er tilgængeligt for alle her

Relateret indhold