Nyborg stævnet 2022

12.07.22 DFL Nyheder

Nyborg Stævne 2022

Efter en corona-pause afholdt Danske Malermestre igen Nyborg Stævne og netop corona var årsagen til, at stævnet her i 2022 blev flyttet fra januar til d. 23.-24. juni.

Stævnet havde flot deltagelse på udstillersiden med mere end 50 leverandører repræsenteret.

Til gengæld kunne det mærkes på antallet af deltagere i øvrigt, at netop disse juni-dage også var fyldt med skoleafslutninger, studenterfejringer, travlhed før ferie osv, ligesom det kunne mærkes, at elever fra tekniske skoler pga. sommerferie var fraværende. Der var af den grund rigtig god plads i udstillingshallen. Set med de positive briller havde leverandørerne dog god tid til snak med de kunder, der kom forbi standen. 

DFL’s fælles udstillingsområde var som vanligt fyldt op med seks af DFL’s medlemsvirksomheder og den efterhånden ikoniske runde bar, hvor Nyborg Stævnets deltagere kan nyde kold øl, vin og vand sponsoreret af de seks virksomheder.

Yderligere tre af DFL’s medlemsvirksomheder var repræsenteret på Nyborg Stævnet med en stand. Ærgerligt for dem der var med for første gang, at det blev et lidt atypisk stævne.  

Nyborg Stævne 2023 afholdes traditionen tro i januar måned, så allerede om et halvt års tid forventer Danske Malermestre, at Nyborg Strand igen vil summe af leverandører og malermestre.

DFL’s Bygningssektion vil senere på året tage stilling til deltagelse i Nyborg Stævne 2023.

Relateret indhold