09.11.21 DSHV Nyheder

DSHV lancerer nyt shippingnetværk

Danske Shipping- og Havnevirksomheder (DSHV) lancerer et nyt shippingnetværk for shippinguddannede fra Rybners

Det skete formelt i Industriens Hus den 5. november 2021 hvor de tilmeldte shippingpersoner markerede lanceringen ved en workshop efterfulgt af networking og bobler.

Formålet med shippingnetværket er, at skabe fortsat tilknytning mellem vores shippinguddannede fra Rybners og shippingerhvervet. Når shippingholdene på Rybners er afsluttet, vil de uddannede i fremtiden automatisk blive tilbudt medlemskab af netværket. 

DSHV deler bl.a. medlemsnyheder fra shippingsektionen med netværket, som også inviteres til at deltage i udvalgte medlemsevents. Desuden planlægges en årlig fysisk samling af det nye shippingnetværk, med et aktuelt tema og præsentationer til at berige netværket.

Repræsentanter for netværket vil også blive inddraget som ambassadører for shippinguddannelsen, f.eks. ved promovering af shippinguddannelsen til de forskellige gymnasiale uddannelser og EUX merkantil.

DSHV’s sekretariat bliver kontaktpunkt og administrator af netværket og de tilknyttede services. Kontakt Jesper Sebbelin på jese@di.dk med spørgsmål.

Relateret indhold