12.03.24 DSHV Nyheder

Mona H. Møller ny i DSHV

Mona H. Møller er ansat som ny sekretariatschef hos Danske Shipping- og Havnevirksomheder

Mona H. Møller bliver den ny sekretariatschef for de 140 medlemsvirksomheder i Danske Shipping- og Havnevirksomheder (DSHV).

Mona H. Møller, 42, er cand. jur. og kommer fra en stilling som juridisk chef i brancheorganisationen Danske Maritime. Hun har tidligere været ansat i Transportministeriet og Naviair.

Jeg glæder mig rigtig meget over muligheden for at arbejde for shipping- og havnevirksomhedernes interesser,” siger Mona H. Møller. ”Det er et stort og interessant område af væsentlig national betydning, særligt i forhold til forsyningssikkerhed. Når Danmark er så afhængig af, at gods kan komme via havnene, så skal vi også sikre, at de virksomheder, der ligger på havnene, har ordentlige og fremtidssikrede forhold at agere under. Det ser jeg frem til at arbejde for.”

Det er en stor glæde, at en profil af Monas kaliber har valgt at tilslutte sig vores rækker," udtaler Lars Jespersen, formand for Danske Shipping- og Havnevirksomheder samt CEO i SDK Shipping.

’’Vores forening har gennem de seneste år opnået en solid position med styrket indflydelse og en betydelig medlemsvækst. Vi har arbejdet målrettet og sikret en fremtrædende rolle i de mange vigtige sager, der er på agendaen for vores branche. Vi er overbevist om, at Monas indsættelse som en central figur i vores organisation vil fortsætte denne positive udvikling og yderligere styrke vores position."

Mona H. Møller tiltræder sin stilling i DSHV den 2. april 2024, hvor hun træder i Jakob Svanes sted. Jakob Svane påtager sig rollen som direktør i Asfaltindustrien fra starten af maj.

Jakob har tjent som en dedikeret sekretariatschef i mange år og har været central for foreningens stærke udvikling,” siger formand Lars Jespersen. ”Han vil tilbringe en måned sammen med Mona for at sikre en god overgang. Begge vil derfor deltage i vores generalforsamling, som afholdes den 24. april i Industriens Hus i København.”

Danske Shipping- og Havnevirksomheder er en brancheforening i Dansk Industri.

For yderligere kommentarer kontakt:

Lars Jespersen på 2031 8578

Mona H. Møller på 3031 0386

 

Relateret indhold