Golfturnering

Metal Cup - den årlige golfturnering i Fremstillingsindustrien. Hvert år inviterer Fremstillingsindustrien medlemmerne til Metal Cup. Golfturneringen er for både handicapgolfere og medlemmer, der har lyst til at prøve kræfter med den populære sport.

Metal Cup

Den årlige golfturnering

Hvert år inviterer Fremstillingsindustrien medlemmerne til Metal Cup. Golfturneringen er for både handicapgolfere og medlemmer, der har lyst til at prøve kræfter med den populære sport. Golfturneringen er både for handicapgolfere og medlemmer, der har lyst til at prøve kræfter med den populære sport.

Golfturneringen bliver holdt på den naturskønne bane på Vestfyns Golfklub, Rønnemosegaard i Glamsbjerg. Dagen startede kl. 7.30 og sluttede kl. 16.00.

Vanen tro bliver der også afholdt en Golf for sjov-match for medlemmer uden banetilladelse. Her kan du være med, hvis du har interesse for sporten, og vil danne relationer på tværs af branchen. Deltagerne får kort introduktion til de mest elementære slag på driving range og putting green af en erfaren instruktør. Der er ingen krav til forudgående kendskab til golf.

Alle medlemmer får invitation direkte, når vi kender datoen for 2020.

Highlights fra 2019

Kontakt

Marie Thorsø Kousgaard

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3366
  • Mobil +45 2830 7006
  • E-mail matk@di.dk