FFI Tour - Eksport i en coronatid

Eksport i en coronatid, værtsvirksomhedens og deltagernes håndtering af samme samt præsentation af Fremstillingsindustriens strategi- og handlingsplan, er omdrejningspunktet, når vi samler medlemmer af Fremstillingsindustrien fra dit lokalområde. Dine input er vigtige for Fremstillingsindustrien - så kom og mød os, når vi kommer på besøg i dit lokalområde.

LYKKE I FREMSTILLINGS- INDUSTRIEN

LYKKE I FREMSTILLINGSINDUSTRIEN er et projekt, hvor Fremstillingsindustrien i samarbejde med Tænketanken Europa sætter fokus på EU og det indre marked i tiden under og efter COVID-19. Virksomhederne er i centrum og. Fremstililngsindustrien har sammen med Lykke Friis været på tur rundt i landet og besøgt udvalgte virksomheder, der fortæller deres oplevelse og udfordringer med eksportsituationen og EU's indre marked den seneste tid. Videoportrætterne indgår som en del af undersøgelsen #GenstartEU. Se videoerne her!

Genstartsteam for produktionsvirksomheder og grøn teknologi

Formændene fra de 8 Genstartsteams for eksport har afleveret deres anbefalinger til regeringen. Chef for Fremstillingsindustrien, Jacob Kjeldsen repræsenterede Fremstillingsindustrien i Genstartsteam for produktionsvirksomheder & grøn teknologi, der havde direktør Michael Lundgaard Thomsen fra Aalborg Portland som formand. Derudover indgik også repræsentanter fra virksomhederne AVK, DEIF, BILA, Danfoss, Vestas, Haldor Topsøe og LEGO. Se anbefalingerne fra Genstartsteam for produktionsvirksomheder og grøn teknologi her!

Find arrangement

Samarbejde

Relaterede nyheder