Ledelse

Går din tid med problemløsning i stedet for ledelse? Mangler du overskud til at motivere og lede dine medarbejdere? God ledelse kræver tæt ledelse.

Netværk

Netværk for ledere

Formålet med Netværk for ledere er at kunne tilbyde ejere/ledere et samlingssted, hvor deltagerne gennem erfaringsudveksling, diskussioner og foredragsvirksomhed kan udvikle deres lederegenskaber samt vedligeholde og udbygge det personlige og professionelle netværk.

Netværk for yngre ledere

I Netværk for Yngre Ledere får du indblik i andre lederes dagligdag, deres udfordringer og deres virksomhedskultur. Det giver dig inspiration til at tackle din egen lederrolle på en anden måde.

Bæredygtig ledelse

Kinga Szabo Christensen, Chef for DI Business Development

Den bæredygtige leder

"FN’s Verdensmål har ændret vækstbegrebet og sat nye spilleregler for ledelse. Derfor kære ledere, skal vi turde springe ud i bæredygtig ledelse, for det er fremtiden. Vi kan måske ikke redde hele verden på én gang - men vi har som ledere, en unik chance for at gøre en stor forskel ved at tage bæredygtighed til os i hver vores organisation."

 • 0

  Tænk stort

  Det kræver mod at engagere sig i en så stor og omfattende agenda, som FN’s Verdensmål er. Samtidig kræver det en seriøs ambition, som måske vil resultere i et opgør med dine egne overbevisninger. Spørg dig selv: Er jeg modig og ambitiøs nok til at træde udenfor den sædvanlige drift? Hvilken positiv indvirkning kan jeg skabe udenfor de normale rammer? Verdensmålene handler også om dig, og vi skal alle turde gøre mere end det sædvanlige.

 • 0

  Tænk agilt

  Hastige forandringer tillader os kun at have en langsigtet strategi, hvis vi samtidig kan eksekvere agilt. Vi skal balancere i at bibeholde det, der fungerer i forretningen, samtidig med kontinuerligt at gentænke forretningen. Orienter dig i de nyeste tendenser i markedet. Kan din organisation følge med udviklingen? Sommetider mangler kompetencerne, og partnerskaber er derfor en effektiv måde at øge agiliteten på. Innovation og nye ideer starter ofte ved at åbne for input udefra, så spørg dig selv: Hvilke potentielle partnere kan bidrage til at løfte forretningen et niveau.

 • 0

  Tænk langsigtet

  Transformation og forandring tager tid, og vi er nødt til at tænke fremad allerede nu. Tendensen viser, at mange ledere primært fokuserer på her og nu, fordi det kan være udfordrende at klarlægge fremtiden, men det er slut nu. Spørg dig selv: Hvordan ser min branche ud om 20 år, hvis den skal være 100 procent bæredygtig? Hav mod og ambition til at sætte visionen for, hvordan din virksomhed ser ud en generation fra nu.

Kontakt

Annette Flies

Konsulent

 • Direkte +45 3377 3331
 • Mobil +45 2128 9026
 • E-mail anf@di.dk