Teknologi

Mulighederne for at optimere produkter og processer gennem investeringer i ny teknologi skal udforskes og implementeres.

Netværk

MMFoodTech

Vi har etableret MMFoodTech, hvor vi på tværs af branchespecifikt tilhørsforhold samler virksomhedsdeltagerne i et fagligt branchenetværk med henblik på at bakke op om, at sikre fortsat vækst og udnyttelse af forretningsmulighederne på et globalt marked med stigende købekraft og efterspørgsel. MMFoodTech er Industrisamarbejdets netværk for virksomheder, der laver maskiner og procesudstyr til fødevareindustrien.

Netværk for overflader

Vil du være en del af Danmarks stærkeste faglige og relationsskabende netværk inden for innovative overflader?

I Netværket for overflader får du mulighed for at drøfte faglige udfordringer og igangsætte udviklingsaktiviteter med andre fra din branche.

SMV:Digital

SMV:Digital

De små og mellemstore virksomheder kan nu få del i 25 millioner kroner til nye projekter om digitalisering. Pengene kommer fra regeringens program SMV:Digital,og skal give danske SMV’ere et digitalt løft.
Det er en helt unik chance for at få sat skub i den digitale udvikling, og det er der hårdt brug for i de små og mellemstore virksomheder i Danmark.

Læs mere og ansøg via linket her
 • 0

  mio. kr. i puljen

  De mange penge kommer fra regeringens program SMV:Digital, som åbner kassen fra i dag. Pengene skal give danske SMV’ere et digitalt løft. Puljen udmøntes først-til-mølle.

 • 0

  virksomheder har adgang til puljen

  Tilskudspuljen er målrettet små- og mellemstore virksomheder i størrelsen 5-249 ansatte, som har brug for hjælp til at igangsætte eller komme skridtet videre med digital omstilling af deres virksomhed.

 • 0

  mio. kr. til privat rådgivning om digitalisering og e-handel

  Der er store gevinster at hente for danske virksomheder ved at sælge deres varer via nettet. En analyse fra DI Handel viser, at virksomheder, der digitaliserer, har e-handel og eksport i gennemsnit tjener tre gange mere pr. medarbejder.

 • 0

  tusinde kr. vouchers

  Hver enkelt virksomhed kan i SMV:Digital søge om hjælp til at købe privat rådgivning om digitalisering, e-handel og e-eksport for op til 100.000 kr. Efter sommerferien åbnes der op for vourchers på 100.000 kr. sammen med mindre forløb og vouchers på 25.000 kr.

Kontakt

Mark Fisker

Chefkonsulent

 • Direkte +45 3377 3391
 • Mobil +45 3056 1259
 • E-mail mafi@di.dk