Grøn omstilling & SDG

Grøn omstilling og bæredygtige forretningsmodeller handler også om konkurrenceevne, relationer med kunder, leverandører og andre interessenter. Det stiller krav til virksomhedsstrategier for digitalisering, automatisering, tiltrækning og udvikling af kvalificeret arbejdskraft samt adgang til finansiering for at kunne drive produktionsvirksomhed i Danmark.

Med bæredygtighedsmålene har vi fået et wake up call. Det er en megatrend, hvor virksomhederne både er en del af problemet, men også en del af løsningen. Og når virksomhederne er en del af løsningen, så kan det anvendes til en konkurrencemæssig fordel Jacob Kjeldsen, chef for Fremstillingsindustrien

I forbindelse med afslutningen på Fra filantropi til forretning fortæller Kristian Bundgaard Pedersen adm. direktør i Tasso A/S, hvad arbejdet med bæredygtighed og FN's Verdensmål har betydet for deres virksomhed.

Produceret af Fremstillingsindustrien

I forbindelse med afslutningen på Fra filantropi til forretning fortæller Kaj Stjernholm, adm. direktør i Stjernholm A/S, hvad arbejdet med bæredygtighed og FN's Verdensmål har betydet for deres virksomhed.

Produceret af Fremstillingsindustrien

Services

SDG-portal

Klimapartnerskab

Relaterede nyheder