24.11.20 FFI IndustriNews

Stigende smittetal truer med at slå genopretningen i stykker

Nye tal fra Eurostat | 5 råd til at undgå de største faldgruber, når du skal i gang med administrative robotter (RPA) | Online netværksmøde for lærlingeansvarlig

 

Nye tal fra Eurostat 
Ifølge nye tal fra Eurostat viser tredje kvartal positive takter i form af den højeste  kvartalsvækst i EU’s historie, den økonomiske genopretning er desværre allerede rendt ind i store udfordringer igen.  Stigende smittetal og skærpede restriktioner truer med at slå genopretningen i stykker i fjerde kvartal, siger cheføkonom i DI, Allan Sørensen.

5 råd til at undgå de største faldgruber, når du skal i gang med administrative robotter (RPA)
Flere SMV’er viser interesse for administrative robotter – også kaldt RPA – som bruges til at automatisere manuelle processer med mange gentagelser. Peter Lager, chefkonsulent i DI kommer med 5 gode råd til at undgå de største faldgruber, når du skal i gang.

Online netværksmøde for lærlingeansvarlig 
Lærlingeindsatsens netværksmøde den 26. november afholdes online på grund af COVID-19 situationen. Netværksmødet kommer til at handle om, hvordan virksomheder kan skabe inspirerende praktikpladsforløb for deres lærlinge, så lærlingene føler sig velkomne og bliver en del af teamet, allerede fra deres første arbejdsdag.