04.02.20 FFI IndustriNews

Mere end 100 virksomheder deltog i de to klima-hackathons

Klimaindspark | Lær at tiltrække flere lærlinge | SPÅNLIGAEN 2020

 

Klimaindspark
Et kæmpe stort tak skal lyde til de mere end 100 virksomheder, der valgte at involvere sig i de to store hackathons, som blev afholdt i Klimapartnerskabet for Produktionsvirksomheder. Målet var at der skulle 5-20 løsningsforslag med hjem fra hver af de to dage. Nu bliver der samlet op på de to dage, og vi lover at holde jer orienteret som arbejdet skrider frem.

Lær at tiltrække flere lærlinge
I fremtiden vil vi mangle faglærte i Danmark. Det betyder, at virksomhederne skal være dygtige til at tiltrække, rekruttere og fastholde lærlinge, så de sikrer sig, at de har den nødvendige faglærte arbejdskraft – både nu og i fremtiden. Lærlingeindsatsen har udviklet et inspirerende gå hjem-møde tre forskellige steder i landet, hvor du og din virksomhed kan hente viden og inspiration til, hvordan I kan tiltrække lærlinge.

SPÅNLIGAEN 2020
SPÅNLIGAEN er en sammenslutning af firmaer, der dækker den spåntagende industri, og det overordnede fælles mål er at udvikle den spåntagende teknologi. Den 21.-23. april afholdes deres årlige messe SPÅNLIGAEN hos DAMRC i Herning, og du er hermed inviteret