27.08.20 FFI IndustriNews

Bliv klogere på FN's Verdensmål

Ledelsesdagen 2020 | Hands-on går nye veje | Ugens virksomhed: Hjernø Værktøjsfabrik A/S

 

Ledelsesdagen 2020
Nu er vi klar med en ny dato for vores populære ledelsesdag, som vi pga. et forår med corona, blev nødt til at aflyse. Den nye dato er 5. oktober, hvor vi glæder os til at se jer på Gl. Vindinge i Nyborg. Temaet for ledelsesdagen er, hvordan både den mindre og den mellemstore virksomhed har valgt at arbejde strategisk med FN’s Verdensmål.

Hands-on går nye veje
Hands-on går nye veje i arbejdet for at tiltrække flere unge til erhvervsuddannelserne, når de den 3. september går live med en ny kampagne i form af livestreamede udsendelser fra erhvervsskoler over hele landet på Twitch og Youtube. Serien giver indblik i de mange muligheder, som erhvervsuddannelser i industrien giver.

Ugens virksomhed: Hjernø Værktøjsfabrik A/S
Den ugens virksomhed er Hjernø Værktøjsfabrik A/S i Odense. Virksomheden fremstiller sprøjtestøbeværktøjer og producerer i gennemsnit ét nyt sprøjtestøbeværktøj hver dag. I kølvandet på coronakrisen indgik virksomheden i projektet genstartNU, hvor Industriens Fond afsatte 150 millioner til at styrke de danske virksomheder og genstarte dansk erhvervsliv.