12.10.21 FFI IndustriNews

Medaljemodtagere ved Københavns Håndværkerforenings årlige medaljeceremoni

Medaljer til dygtige håndværkere | AI: Et uudnyttet vækstpotentiale for danske industrivirksomheder | Vi uddanner med stolthed

 

Medaljer til dygtige håndværkere
Årets dygtigste, unge nyuddannede håndværkere blev den 28. september 2021 hyldet på Københavns Rådhus ved Københavns Håndværkerforenings årlige medaljeceremoni. Medalje kan gives for en særdeles veludført svendeprøve. Medaljerne blev overrakt under overværelse af H.M. Dronning Margrethe. I alt 88 dygtige lærlinge modtog en medalje. Har I på jeres virksomhed, en dygtig lærling som er kandidat til en medalje, så tag kontakt til KSL’s sekretariat og hør nærmere. 

AI: Et uudnyttet vækstpotentiale for danske industrivirksomheder
Kom med, når vi den 16. november afholder en stor AI konference i Vejle i tæt samarbejde med DI Digital og AI Innovation House. På konferencen sætter vi spot på, hvordan specialiseret kunstig intelligens til fremstillingsindustrien kan gøre maskinparken og automatiseringen af produktionen mere intelligent – og mere konkurrencedygtig. Som keynotespeaker er vi glade for at kunne præsentere serieiværksætter, investor og forfatter Lars Tvede. Hvis du vil med, skal du tilmelde dig på hjemmesiden digitalproduktion2021.dk. Deltagelse er gratis for DI medlemmer.

Vi uddanner med stolthed
Vores kollegaer i DI Lærepladsfællesskabet har lanceret en brandingfilm, der på tværs af brancher og foreninger, viser, hvordan vi i fællesskab uddanner fremtidens faglærte. Se med her:

Relateret indhold