25.11.21 FFI IndustriNews

Metal- og maskinproducenters omsætning er større end før coronakrisen

Nyt konjunkturbarometer | Podcast: Klimaklar SMV | Ugens virksomhed: Mølbro Production A/S

 

Nyt konjunkturbarometer
De danske metal- og maskinproducenters omsætning er større end før coronakrisen. I de seneste tre måneder fra juli til september er omsætningen steget med 15,9 pct. sammenlignet med samme periode i 2020. Udviklingen skyldes primært en markant fremgang i eksporten for den største underbranche, Fremstilling af motorer, vindmøller og pumper. Hvis du vil dykke ned i hele analysen, finder du den på ffi.di.dk.

Podcast: Klimaklar SMV
Vi har lavet en podcast med 8 afsnit, der tager dig igennem hele processen og klæder virksomhederne på til de nye grønne krav. Podcasten består af interviews med en række eksperter og virksomheder, og vi følger bl.a. nogle af deltagerne i Klimaklar SMV gennem hele forløbet. Du finder podcasten på di.dk/klimaklarsmv, Spotify, og hvor du normalt lytter til dine podcasts.

Ugens virksomhed: Mølbro Production A/S 
Ugens virksomhed er Mølbro Production A/S. De producerer sliddele til landbrugsmaskiner som f.eks. harver og plove, men hvordan forlænger man levetiden på landbrugsmaskiner, der bliver udsat for stor slitage på markerne? Det undersøgte de i et MADE Demonstrationsprojekt i samarbejde med FORCE Technology. Hør historien her:

Relateret indhold