09.03.21 FFI IndustriNews

DI's konjunkturbarometer: håb for danske fremstillingsvirksomheder

Lysere udsigter for fremstillingsindustrien | Fremstillingsindustriens eksportguide | DI's Eksportnetværk

 

Lysere udsigter for fremstillingsindustrien
Ifølge det nyeste konjunkturbarometer fra DI, så er der et forsigtigt håb om, at det lysner lidt for de danske fremstillingsvirksomheder. De danske metal- og maskinproducenters omsætning faldt marginalt med 0,9 pct. fra oktober til december sammenlignet med samme periode sidste år efter både tilbagegang på hjemmemarkedet og eksportmarkedet. Positivt er det dog, at der i forhold til sidste kvartal er sket en stigning i omsætningen på over 4 pct. Hør mere her:

Fremstillingsindustriens eksportguide
Som en del af Fremstillingsindustriens eksport-comeback, lancerede vi i onsdags Fremstillingsindustriens eksportguide. Eksport er en del af langt de fleste danske produktionsvirksomheders DNA. Chef for Fremstillingsindustrien, Jacob Kjeldsen påpeger, hvordan coronakrisen har betydet et væsentligt fald i dansk eksport, og at Fremstillingsindustriens sekretariat og dygtige DI-kolleger hver dag arbejder for at understøtte danske produktionsvirksomheders eksport. Du finder Eksportguiden på ffi.di.dk eller på vores app – FFI Update.

DI's Eksportnetværk
DI er det vores fornemste opgave at sikre dig, og derigennem din virksomhed, til lettere og mere effektivt at skabe resultater internationalt og kontinuerligt sikre øget salg. Derfor har vi nu etableret et eksportnetværk for virksomheder, der allerede eksporterer grønne og energieffektive løsninger og/eller services til byggeriet. Læs mere om netværket og tilmeld dig på di.dk under netværk.