22.04.21 FFI IndustriNews

Er din virksomhed teknologisk imponerende? - Indstil til DIRAs priser

DIRA Teknologiprisen og Automatiseringsprisen 2021 | Digital transformation af den tyske B2B-handel | Ugens virksomhed: DINEX A/S

 

DIRA Teknologiprisen og Automatiseringsprisen 2021
Kan du sætte ord som imponerende, inspirerende og innovativ på en ny teknologi eller et automationsprojekt hos jer? Så overvej at indstille teknologien eller robotløsningen til én af DIRAs to priser – DIRA Teknologiprisen 2021 og DIRA Automatiseringsprisen 2021. Læs mere og indstil til priserne på dira.dk.

Digital transformation af den tyske B2B-handel
Engrossektoren i Tyskland digitaliseres i et hastigt tempo, og der skabes helt nye handelsstrukturer. Det stiller nogle andre krav til virksomhederne på det tyske marked end traditionel B2B e-handel. På denne virtuelle konference vil du få indblik i, hvordan den tyske engrossektor digitaliseres, og hvordan det kan påvirke danske virksomheder. Konferencen afholdes af Di Handel den 7. maj. kl. 09:00 - 12:00 og er gratis for DI medlemmer.

Ugens virksomhed: DINEX A/S
Ugens virksomhed er DINEX A/S, der på meget kort tid er gået fra ingen e-handel til e-handelssucces. Den fynske industrivirksomhed producerer udstødningssystemer til lastbiler, busser, entreprenørmaskiner og andre tunge køretøjer. I januar 2020 åbnede DINEX A/S en ny webshop, hvor de mange købere af reservedele verden over kunne bestille nye udstødningsanlæg til lager eller værksted, og allerede i dag går 68 procent af ordrerne igennem webshoppen. Hør deres historie her:

Relateret indhold