17.08.21 FFI IndustriNews

Fremstillingsindustriens omsætning er nu på et rekordhøjt niveau

Omsætning overstiger til niveau før corona | Få gavn af automatisering | EOT - Electronics of Tomorrow

 

Omsætning overstiger til niveau før corona
Vi starter tirsdagens udsendelse med at give indsigt i fremstillingsindustriens nye konjunkturbarometer, der er baseret på offentlige data fra Danmarks Statistik, og som vedrører den samlede branches omsætning. Hør mere her og læs hele analysen på hjemmesiden.

Få gavn af automatisering
Oplever du, at det kan være svært at finde ud af, hvor du skal automatisere i din virksomhed? Og føles det som at lede efter en nål i en høstak at opspore de helt rigtige samarbejdspartnere? Den 1. september starter et nyt kursus, som over 2 online moduler af tre timers varighed + 1:1 sparring med en robotekspert mellem modulerne gør dig klogere på, hvordan netop din virksomhed kan drage fordel af automatisering gennem en styret proces, du kan anvende igen og igen. Hør mere her:

EOT - Electronics of Tomorrow
EOT også kendt som ”Electronics of tomorrow” afholdes i år fysisk den 31. august - 2. september 2021 i Messecenter Herning. EOT henvender sig til udstillere inden for elektronik- og teknologibranchen, og er et attraktivt og interessant mødested for eksempelvis ingeniører, teknikere, udviklingsfolk, maskinbyggere og indkøbere, som kan blive inspireret til nye løsninger og udviklingspotentialer inden for deres respektive brancher. Du kan læse mere om EOT messen og hente din fribillet på eot.dk.

Relateret indhold