15.03.22 DI Produktion Nyheder

Deltag i Generalforsamling og Årsdag 2022

Generalforsamling og årsdag 2022 | Få den nyeste viden inden for overfladekarakterisering | Bliv klogere på kønsdiversitet


Generalforsamling og årsdag 2022
Foreningen Fremstillingsindustrien, Kjøbenhavns Smedelaug og Industriens Arbejdsgivere i Danmark inviterer til generalforsamling og årsdag den 31. marts 2022. Fremstillingsindustriens generalforsamling og årsdag afholdes på Hotel Munkebjerg i Vejle og sætter fokus på fremtidens ProduktionsDanmark. Kjøbenhavns Smedelaug og Industriens Arbejdsgivere i Danmark sætter fokus på både det nære og det europæiske i Industriens Hus samme dag. Læs mere og tilmeld dig på di.dk.

Få den nyeste viden inden for overfladekarakterisering
Vær med når ATV-SEMAPP slår dørene op for den tredje konference ’Surface Characterization Conference’ i rækken. Konferencen bliver afholdt på DTU den 1. og 2. juni 2022, hvor der vil være rig mulighed for at få den nyeste viden inden for overfladekarakterisering. Du kan læse mere, se programmet for dagene og tilmelde dig på atv-semapp.dk.

Bliv klogere på kønsdiversitet
I samarbejde med Lederne sætter DI fokus på kønsdiversitet for at styrke ligestillingen og få flere kvinder i erhvervslivet, på ledelsesgangene og i bestyrelserne. Uanset hvor langt du og din virksomhed er i arbejdet med kønsdiversitet, så kan du på lederne.dk få konkrete værktøjer og inspiration til, hvordan du kan komme godt i gang - eller nå endnu længere.

Relateret indhold