25.09.19 Fremstillingsindustrien Nyhed

Bliv bedre til indkøb og planlægning

Problemer med leveringsfrister, kapaciteten eller stigende overarbejde? Så kan de to indsatsområder planlægning og indkøb være værd at kigge på.

Med enkelte forandringer kan du skabe bedre flow i virksomheden. Både indkøb og planlægning betyder meget for virksomhedens evne til at levere til tiden. Derudover er det vigtigt at have styr på forsyningskæden, så flaskehalse undgås. Får du f.eks. ikke planlagt produktionen rigtigt, ender nogle emner måske med at ligge stille, og gennemløbstiden bliver derfor længere end nødvendig. På dette kursus får du indsigt og viden om planlægning, operationelt og strategisk indkøb. Ved bare at gøre tingene lidt smartere, er der i den grad penge at spare.

Du bliver undervist af konsulent Jakob Lei, der har 8 års erfaring med indkøb, planlægning og outsourcing hos henholdsvis Kongskilde og Kverneland A/S. Kurset afholdes over tre dage.

Formål

Indkøb og planlægning har til formål at give dig en forståelse for, hvordan der via operationelle forandringer kan skabes store besparelser. Optimering af driften kan derefter iværksættes med redskaber, som du får på de tre kursusdage.

Hvem kan deltage?

Kurset henvender sig til medarbejdere og ledere fra små eller mellemstore virksomheder, der arbejder med planlægning og indkøb. Undervisningen tager udgangspunkt i dagligdagen på virksomheden. Kurset er et samspil mellem teori og dialog, og du får:

- Værktøjer, der tilpasses dine individuelle behov
- Viden om lagerstyring og optimalt lagerniveau
- Indsigt i leverandørstrategier
- Sparring med de andre deltagere på kurset

Læs mere om kurset

Kurset består af tre moduler. 

Modul 1: Planlægning

Modul 2: Operationelt indkøb

Modul 3: Strategisk indkøb

Læs mere om kurset her.

Skrevet af:

Simone S. Nielsen