21.01.19 Fremstillingsindustrien Nyhed

Løft jeres strategiske salg til Next Level

Konsulenthuset Intenz, branchefællesskaberne DI Handel og DI Service, samt Industrisamarbejdet mellem Fremstillingsindustrien og Industriens Arbejdsgivere i København har hentet fire top-forskere fra Belgien, Finland, USA og Frankrig hjem til Danmark for at dele den nyeste viden om internationale trends i salget.

Hvad skal danske virksomheder gøre for at opnå succes på fremtidens markeder? For salg er blevet langt mere komplekst i takt med øget digitalisering og globalisering. Det betyder bl.a., at face-to-face-tiden med kunderne er blevet mindre. Samtidig bliver sælgerne udfordret på at skabe værdi, når de afholder kundemøder.

Nytænk salget anno 2019 med international viden og værktøjer

Den øgede kompleksitet i salget tvinger dig som salgschef, -direktør eller salgsansvarlig til at tænke salg på en ny måde, når det skal løftes til Next Level. For i en travl og presset hverdag er vidensbaseret salg blevet nedprioriteret, hvor andre discipliner som f.eks. marketing har fulgt udviklingen og løbende har opgraderet deres kompetencer. Heldigvis har salgsforskning på internationalt niveau ikke stået stille. Forskere fra hele verden arbejder intenst på at løse udfordringerne i B2B-salget – nu og i fremtiden.

Hvem henvender de fire salgsevents sig til? Disse fire nye events er målrettet dig, som er ambitiøs og nytænkende salgsansvarlig/leder/direktør, og som vil bygge bro mellem de nyeste, internationale forskningstrends og den nye salgsvirkelighed, som du oplever i en resultatorienteret hverdag.

Tilmeld dig allerede nu de første events, når konsulenthuset Intenz og brancheforeningerne DI Handel og DI Service henter fire top-forskere fra Belgien, Finland, USA og Frankrig hjem til danske handelsvirksomheder for at dele den nyeste viden om de internationale trends i salget.

Læs mere om kurset

Hvad skal danske virksomheder gøre for at opnå succes på fremtidens markeder? For salg er blevet langt mere komplekst i takt med øget digitalisering og globalisering.

Læs mere om kurset her

Skrevet af:

Simone S. Nielsen