06.08.19 Fremstillingsindustrien Nyheder

NYT - 3 korte ledelseskurser

Korte ledelseskurser i forandringsledelse - situationstilpasset ledelse og medarbejderengagement og -motivation. Du kan tilmelde dig kurserne individuelt.

Som noget nyt tilbyder Industrisamarbejdet en kursusrække, der er målrettet dig, som har svært ved at afse en hel eller flere dage til kursusdeltagelse. Arrangementerne afholdes i tidsrummet kl. 08.30 – 12.30

Målgruppen for kurserne er ejere, direktører, ledere og mellemledere i mindre og mellemstore virksomheder.

Du kan tilmelde dig kurserne individuelt.


Forandringsledelse – 4. juni 2019 

Forandringer sker ikke kun for forandringens skyld. Forandringer skal til for at udvikle virksomhederne. Hør, hvordan du involverer og engagerer dine medarbejdere i forandringsprocesserne, så du undgår unødig modstand og stressede medarbejdere. Lær, hvordan du tager lederskab og sikrer, at overgangen bliver så succesfuld som mulig og at medarbejderne gør noget andet i morgen end de gør i dag.

Situationstilpasset ledelse – 10. september 2019

Hvordan er din ledelsesstil? Er du dikterende, støttende, konsulterende eller delegerende?
Hver ting til sin tid – kom og bliv klogere på, hvordan du optimerer din ledelsesstil, så du bedre lykkes som leder og medarbejderne oplever reel ledelse. Du finder ud af, hvordan du bedst motiverer og guider dine medarbejdere til øget trivsel og effektivitet.

Medarbejderengagement og motivation – 21. november 2019

Hvordan undgår du at en eller flere af dine mest loyale og effektive medarbejdere søger nyt arbejde? Medarbejdernes engagement og motivation er afgørende for virksomhedens bundlinie. Det er samtidigt altafgørende faktorer for medarbejdernes arbejdsglæde og dermed også fastholdelse af medarbejderne. Hør, hvordan du bedst muligt investerer i dine medarbejdere.

** Lederuddannelse for mindre og mellemstore virksomheder
Industrisamarbejdets lederuddannelse for mindre og mellemstore virksomheder udbydes naturligvis fortsat. Har du tid lyst til en mere uddybende tilgang til ledelse, er dette kursus måske noget for dig? 

Læs mere

Se den fulde beskrivelse af kurserne her