01.07.19 Fremstillingsindustrien Nyheder

Strategisk virksomhedsudvikling

På forløbet lægges der vægt på at omsætte din læring til handlinger, der flytter din virksomhed.

Som noget helt nyt tilbyder vi nu et forløb i strategisk virksomhedsudvikling, der styrker din evne til at møde fremtidens udfordringer for din virksomhed. Medlemstilbuddet er et praktisk orienteret strategiforløb over fire moduler. Mellem hvert modul er der indlagt individuel sparring. Der lægges stor vægt på at omsætte din læring til handling, der flytter din virksomhed.

På alle moduler inddrages praktiske cases fra mindre og mellemstore fremstillingsvirksomheder. Det gør det nemt at overføre kursets indhold til handling i din virksomhed.
På forløbet lærer du om den svære disciplin at fastholde en konstant fremdrift, ikke mindst når hverdagens forstyrrelser gør det mere end svært at nå i mål med jeres strategi.

Forløbet gennemføres af konsulentvirksomheden STRATEGOS, som er specialiseret i at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at skabe et kvantespring i deres resultater.  Undervejs får du værdifuld sparring og input fra Mark Fisker fra DI.

Opstart og tilmelding

Vi forventer at starte forløbet op i november 2019.
Tilmelding sker hos Mark Fisker på mafi@di.dk
Telefon: +45 3377 3355
Mobil: +45 3056 1259

Læs mere

Forløbet er målrettet virksomheder, der er ambitiøse og gerne vil bringes op i et højere gear. Læs mere om "Strategisk virksomhedsudvikling" her.

Skrevet af:

Simone S. Nielsen